STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ κατά Μίχελ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Μίχελ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΣΑΤ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε την επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον δημοσιογράφο της NOVA, Μανώλη Βογιατζάκη, κάνοντας αναφορά και στις απειλές που δέχθηκαν οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου πήρε θέση για την επίθεση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, στον δημοσιογράφο της NOVA, Μανώλη Βογιατζάκη, καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του Σλοβάκου. Στην ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ αναφέρθηκε και στις απειλές που δέχθηκαν οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά: "Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, με αφορμή γεγονότα που συνέβησαν (11.3.18) στο γήπεδο της Τούμπας και τον αγώνα ΠΑΟΚ -ΑΕΚ, καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση του τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ εναντίον του αθλητικού συντάκτη και μέλους μας Μανώλη Βογιατζάκη, εντός του αγωνιστικού χώρου όπου και ευρισκόταν ως ρεπόρτερ του συνδρομητικού τηλεοπτικού καναλιού NOVASPORTS, καθώς επίσης και τις απειλές που δέχθηκαν άλλοι συνάδελφοι μας, ευρισκόμενοι στα δημοσιογραφικά θεωρεία για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, πριν επέμβει η Αστυνομία.

Η ελευθερία της εργασίας και η προστασία των ανθρώπων της ενημέρωσης αποτελεί για τον ΠΣΑΤ αδιαπραγμάτευτο κανόνα στην άσκηση των καθηκόντων τους και την υπηρεσία της απρόσκοπτης ενημέρωσης. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να πράξουν ότι είναι απαραίτητο, προς την κατεύθυνση αυτή, προς την οποία ο Σύνδεσμος μας είναι μόνιμα προσανατολισμένος και έτοιμος να συνδράμει με κάθε τρόπο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ