STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανακοίνωση ΠΣΑΠ κατά Κούγια

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΟΥΓΙΑΣ(Α) ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΟΥΓΙΑΣ(Α) ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΣΑΠ πήρε θέση για την συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια εις βάρος του Ελ Καντουρί τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες δυσφημούν τη χώρα και πρέπει να εξαλειφθούν.

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Σε αυτή πήρε θέση για όσα έγιναν το Σάββατο στην Λάρισα ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Ελ Καντουρί.

Με την ανακοίνωση του ο ΠΣΑΠ καυτηρίασε την ενέργεια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ να φτύσει στο πρόσωπο τον Ομάρ Ελ-Καντουρί αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θέλει να καταγγείλει τα όσα συνέβησαν εις βάρος τουΟμάρ Ελ Καντουρί,στο χθεσινό παιχνίδι της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ.

Ανάλογα περιστατικά, τα οποία δυστυχώς κάνουν τον γύρο του κόσμου, προσβάλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφημούν ακόμη μία φορά.

Ο Π.Σ.Α.Π. βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, ηθικά και ουσιαστικά, και εύχεται αντίστοιχες συμπεριφορές τόσο να απομονωθούν όσο και επιτέλους, κάποια στιγμή να εξαλειφθούν δια παντός από τα γήπεδα της χώρας μας».

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ