STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Αν θέλουν μαϊμουδιές, να μην κάνουμε καθόλου ποδόσφαιρο"

"Αν θέλουν μαϊμουδιές, να μην κάνουμε καθόλου ποδόσφαιρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι δήλωσε στοSport24.gr ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου Ανδρέας Μαλάτοςπου την Τρίτη καταθέτει προσφυγή κατά της Επιτροπής Εξομάλυνσης.

Στα δικαστήρια στέλνει τηνFIFAκαι την Επιτροπή Εξομάλυνσης ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου Ανδρέας Μαλάτος και αν η προσφυγή του γίνει δεκτή, σύμφωνα με την ΕΠΟ, υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσειGrexit.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 29/11 θα καταθέσει προσφυγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ως εκπρόσωπος μέλους ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου των βορείων προαστίων και θα ζητάει

1. να κηρυχθεί άκυρος ο διορισμός της διοικούσας επιτροπής από τηνFIFAστην ΕΠΟ,

2. να κηρυχθεί άκυρη η τροπολογία του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με την οποία νομιμοποιήθηκε η Επιτροπή Εξομάλυνσης στις συναλλαγές με τρίτους,

3. να ισχύσει η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για διορισμό προσωρινής διοίκησης και εκλογές με βάση τον νόμο και όχι το καταστατικό της ΕΠΟ μετά από δύο μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο κ. Μαλάτος θα προτείνει και ο ίδιος πρόσωπα για τον διορισμό νέας προσωρινής διοίκησης.

Ο κ. Μαλάτος σε δηλώσεις του στοSport24.grεπιβεβαίωσε ότι προτίθεται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια:

“Το σκέφτομαι, ναι. Έχω αφήσει ένα περιθώριο στους παράγοντες των ΕΠΣ να κάνουν κάτι. Αν δεν κάτι από μόνοι τους θα το κάνω εγώ. Το είχα πει αυτό και παλιότερα. Ο διορισμός είναι παράνομος” τόνισε, ενώ στην επισήμανση ότι από την ΕΠΟ κάνουν λόγο για κίνδυνοGrexitαπάντησε: “Ε και τι έγινε. Αυτό το ποδόσφαιρο που έχουμε τώρα, είναι καλύτερα να γίνειGrexitπαρά να έχουμε αυτό το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, ή θα φτιάξουν ποδόσφαιρο με ότι ορίζει ο νόμος είτε αν θέλουν να κάνουν μαϊμουδιές να μην κάνουμε καθόλου ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει άλλη λύση”.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ