Αμετακίνητη η NOVΑ στην πρότασή της

Αμετακίνητη η NOVΑ στην πρότασή της

Η NOVA εμμένει στην πρότασή της προς τις ομάδες της Super League Σουρωτή και δεν ανεβαίνει ούτε ευρώ. Σκεπτικισμός στο συνδρομητικό κανάλι για το League Cup και το "μπετόν αρμέ".

"Αγεφύρωτο" παραμένει το χάσμα ανάμεσα στις ομάδες της Super League Σουρωτή και τη NOVA. Η συνδρομητική τηλεόραση προτείνει το συνολικό ποσό των 30.000.000 ευρώ για τις 15 από τις 16 ομάδες (ο ΠΑΟΚ έχει δική του συμφωνία) που βρίσκονται στην κεντρική διαχείριση, ενώ αντίθετα οι ομάδες ζητούν μεγαλύτερο ποσό.

Συγκεκριμένα, η διαφορά είναι 3.000.000 - 3.500.000 ευρώ. Δηλαδή οι ομάδες ζητούν περί τα 33.000.000 ευρώ. Η NOVA, ωστόσο, εμμένει στην πρότασή της και δεν είναι διατεθειμένη να ανέβει ούτε κατά ένα ευρώ.

ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗ NOVA

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επικρατεί σκεπτικισμός όσον αφορά στην πρόταση της Super League Σουρωτή για τη διεξαγωγή League Cup. Σε πολλούς φαντάζει ως προχειροδουλειά. Αναρωτιούνται, δηλαδή, πώς είναι δυνατόν στη διοργανώτρια αρχή (Super League Σουρωτή) να αρνούνται τη διεξαγωγή play-offs που δίνουν μάλιστα κι ευρωπαϊκά εισιτήρια και την ίδια ώρα να εμφανίζονται πρόθυμες οι ομάδες για τη διεξαγωγή μιας διοργάνωσης, η οποία μπορεί να δίνει ένα τρόπαιο, αλλά δεν οδηγεί... κάπου.

Ο ίδιος σκεπτικισμός επικρατεί και για το "μπετόν αρμέ" των 12 μικρομεσαίων ομάδων. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (12/1) με πρωτοβουλία της Ξάνθης, η οποία κατέθεσε την δική της πρόταση στον Συνεταιρισμό με την σύμφωνη γνώμη των 12 μικρομεσαίων ομάδων της Super League Σουρωτή, υπογράφτηκε ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ τους, που φανερώνει την διάθεση για να μην διαλυθεί η Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Μάλιστα, υπάρχει δεσμευτικό νομικό κείμενο με κατατεθειμένες αντίστοιχες επιταγές των συμμετεχουσών εταιρειών.

Διατηρούνται, δηλαδή, από τη Nova επιφυλάξεις για τη διατήρηση του "μπετόν αρμέ", ανατρέχοντας στο παρελθόν όπου αυτή η φιλοσοφία εκφράστηκε, αλλά στα Δ.Σ άλλα έλεγε η μία ομάδα κι άλλα η άλλη (εκ των 12).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΛΕΠΟΥΝ "ΖΕΣΤΑ" ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Πρόταση για διεξαγωγή League Cup στην Ελλάδα

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

"Μπετόν αρμέ" οι 12 της Super League για την Κεντρική Διαχείριση!

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ιερώνυμος μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Δεν χρειάζονται συλλαλητήρια για το Σκοπιανό

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι αρμόδια είναι η κυβέρνηση για τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων και είπε όχι σε συλλαλητήρια και φωνές, ενώ ο πρωθυπουργός έδειξε ενδιαφέρον για την εκκλησιαστική πτυχή του ζητήματος

Τα καλύτερα κραξίματα κάτω από φαγάδικα στο Facebook

Μπινελίκια για φαγητά-κάλτσες και πιάτα μέσα στην μπίχλα.

Σκοπιανά ΜΜΕ: Αυτά είναι τα ονόματα

Οι πέντε προτάσεις ονομάτων που πρότεινε ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας

Γιατί οι διαγωνισμοί μαγειρικής δεν έχουν κανένα νόημα

Ο Θέμης Καίσαρης συγκρίνει τα μαγειρικά talent show με διαγωνισμό χορού στο ραδιόφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24