STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άλλαξαν απόφαση στον Λεβαδειακό και παρέμειναν στο Καρπενήσι

Άλλαξαν απόφαση στον Λεβαδειακό και παρέμειναν στο Καρπενήσι
Ουόν

Οι άνθρωποι του Λεβαδειακού άλλαξαν τελικά την αρχική τους απόφαση και θα παραμείνουν στο Καρπενήσι για να ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Στο βουνό και ο Ουόν.

Αλλαγή πλάνων στον Λεβαδειακό με τους ανθρώπους της ομάδας της Βοιωτίας μετά από συζητήσεις που έγιναν στην διάρκεια της Πέμπτης να παίρνουν την απόφαση να μην αναχωρήσουν από το Καρπενήσι και να παραμένουν εκεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Μάλιστα θα γίνει τελικά κανονικά και το προγραμματισμένο για την Παρασκευή (31/7) φιλικό κόντρα στον Ηρακλή το οποίο πέρασε από "χίλια κύματα" μέχρι να οριστικοποιηθεί.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε μάλιστα ο Ηρακλής ανέφερε:

"Από χίλια μύρια κύματα πέρασε η φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό που είχε συμφωνηθεί να πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας της Βοιωτίας, επικαλέστηκαν χθες στους επιτελείς της ομάδας μας «σοβαρό κώλυμα», ακυρώνοντας την τέλεση του αγώνα.

Ωστόσο, πριν από λίγη ώρα, υπήρξε και νέα ανατροπή δεδομένων, καθώς οι άνθρωποι του Λεβαδειακού ενημέρωσαν τον προπονητή του Ηρακλή, Νίκο Παπαδόπουλο, ότι τελικά θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο αύριο στις 6:30 το απόγευμα, γεγονός που ικανοποίησε άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας μας, αφού ήθελαν να κλείσει η παραμονή τους στο Καρπενήσι με ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι και όχι μόνο με προπονήσεις".

Αισιοδοξία για παραμονή

Στον Λεβαδειακό μάλιστα δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για παραμονή στην Super League. Η είδηση ότι και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα ασκήσει έφεση, πέρα απ' αυτή που κατέθεσαν οι Βοιωτοί αναπτέρωσε το ηθικό των πράσινων. Μάλιστα την Πέμπτη υπήρχαν άνθρωποι της ομάδας οι οποίοι έλεγαν στους ποδοσφαιριστές να μην ανησυχούν και πως θα αλλάξει η απόφαση. Μένει να δούμε αν θα δικαιωθούν μετά και την εκδίκαση σε τρίτο βαθμό την Τετάρτη (5/8).

Στο Καρπενήσι και ο Ουόν

Εν τω μεταξύ από την Τετάρτη έχει μεταβεί στο Καρπενήσι και ο ύψους 1.87 αμυντικός Εντουίν Ουόν για τον οποίο διαβάσατε πρώτοι στο sport24 τη συμφωνία του με τους πράσινους.

Ο Γάλλος στόπερ ξεκίνησε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και όσο περνούν οι μέρες θα ανεβάζει τους ρυθμούς εκγύμνασης του. Ο Ουόν δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό της Παρασκευής με τον Ηρακλή και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο από τα επόμενα φιλικά ματς των Βοιωτών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ