STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αλλαγή ώρας στο ΟΦΗ-ΠΑΣ

Αλλαγή ώρας στο ΟΦΗ-ΠΑΣ
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα, εξαιτίας της πτώσης πυλώνα φωτισμού στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Καλά τα νέα για τους ανθρώπους του ΟΦΗ, αφού θα δώσουν τον "τελικό" απέναντι στον ΠΑΣ το Σάββατο στο "Γεντί Κουλέ" υπό την παρουσία του κόσμου τους.

Η Superleague έλαβε άδειας λειτουργίας της Αθλητικής Εγκατάστασης-Γήπεδο Ποδοσφαίρου "Θ. Βαρδινογιάννης" από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδο.

Το πρόβλημα με τον φωτισμό, ωστόσο, δεν διορθώθηκε, οπότε η ώρα έναρξης πήγε πίσω κατά 45 λεπτά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της χορήγησης άδειας λειτουργίας της Αθλητικής Εγκατάστασης-Γήπεδο Ποδοσφαίρου "Θ. Βαρδινογιάννης" με αρ. πρωτ. 64/28.03.2013 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στις 16:30 (αντί για τις 17:15)".

Εκτός από το θέμα του ΟΦΗ, η λίγκα ανακοίνωσε κάποιες ακόμα αποφάσεις που αφορούν τη λειτουργία της:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

"1/ Αποφασίστηκε να τεθεί το θέμα των αγώνων κατάταξης (play off) στο αυριανό Δ.Σ. της ΕΠΟ.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες πρωτοβουλίες: Εθελοντική αιμοδοσία σε όλα τα γήπεδα, πρόγραμμα ενημέρωσης για το «Ευ Αγωνίζεσθαι» (Fair Play) και διεξαγωγή ημερίδας για την οργάνωση των τμημάτων υποδομής, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 στην Ξάνθη. Οι δραστηριότητες θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.

3/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η πραγματοποίηση έρευνας για το ελληνικό ποδόσφαιρο από το ΙΟΒΕ (Ινστιτούτο Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών), με έμφαση στην οικονομική και κοινωνική διάσταση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

4/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η διεκδίκηση της διοργάνωσης του Διεθνούς Συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών Λιγκών (EPFL) από τη Super League".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ