STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αλαφούζος για Μαρινάκη: "Εάν γνώριζα..."

Αλαφούζος για Μαρινάκη: "Εάν γνώριζα..."

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρέστη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και θυμήθηκε την μετοχική συνύπαρξη του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η διαμάχη μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Βαγγέλη Μαρινάκη κάποτε ήταν συνεργασία, αφού οι δύο επιχειρηματίες υπήρξαν συμμέτοχοι στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ο Αλαφούζος ήταν ο μεγαλομέτοχος και ο Μαρινάκης είχε ένα σημαντικό ποσοστό των μετοχών, αλλά τελικά δεν συνεργάστηκαν αρμονικά...

Εκείνη τη χρονική περίοδο θυμήθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος το μεσημέρι της Τετάρτης (27/7), κατά την κατάθεση του ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, που διερευνά τον τραπεζικό δανεισμό στα κόμματα και στα ΜΜΕ.

Ο Αλαφούζος ρωτήθηκε για έναν από τους μετόχους του ΣΚΑΪ, τον Γιώργο Κυριακίδη και για το αν γνώριζε τις παράνομες δραστηριότητες του και σε μία αποστροφή της απάντησης του, όπου έκανε λόγο για ατυχείς συνεργασίες, αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Οφείλω να αναγνωρίσω πως ο κύριος Μαρινάκης υπήρξε ένας συνεπής μέτοχος, όμως εάν γνώριζα τη μετέπειτα πορεία του, δεν θα συνεργαζόμασταν" σχολίασε ο Αλαφούζος.

Τώρα, τι ακριβώς εννοούσε με τη "μετέπειτα πορεία" του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν το διευκρίνισε. Εάν η αναφορά του σχετίζεται με την κόντρα τους στο ποδόσφαιρο ή με τις επιχειρηματικές τους ασχολίες...

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ