STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ακόμη πιο αυστηρά μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ. για το Λαμία-ΠΑΟΚ

Επεισόδια με οπαδούς της Νιναμό Κιέβου έγιναν νωρίς το απόγευμα σε καφέ στο Κολωνάκι.Επιχείρηση της αστυνομίας στην οδό Σόλωνος,προσαγωγές, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ )ΜΠΟΛΑΡΗ)
Επεισόδια με οπαδούς της Νιναμό Κιέβου έγιναν νωρίς το απόγευμα σε καφέ στο Κολωνάκι.Επιχείρηση της αστυνομίας στην οδό Σόλωνος,προσαγωγές, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ )ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI SPORTS

Οι επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου το πρωί της Παρασκευής (16/2) και τον ενημέρωσαν για την απόφαση να πάρουν επιπλέον μέτρα ασφαλείας για τον με τον ΠΑΟΚ (17/2, 19.30).

Η απόφαση προήλθε μετά την ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Θύρα-4 για εκδρομή στη Λαμία, παρά το γεγονός ότι υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης (οργανωμένη και μεμονωμένη) από το υφυπουργείο Αθλητισμού και απόφαση της τοπικής ΠΑΕ να μην βγουν εισιτήρια στα εκδοτήρια, αλλά στις κερκίδες να βρεθούν μόνο κάτοχοι διαρκείας.

Για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση παρενέβη η αθλητική εισαγγελέας, Ευαγγελία Λιάσου, η οποία διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης (καλεί την ΕΛ.ΑΣ. να εξετάσει το ζήτημα), για να διαπιστωθεί αν έχουν παραβιαστεί οι διατάξεις της αθλητικής νομοθεσίας, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.

"Θα ζητείται ΑΜΚΑ και ταυτότητα, ακόμη και για όσους έχουν προσκλήσεις", σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαϊωάννου μιλώντας στον Ρ/Σ "Metropolis 95,5".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ