STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αίτημα της Λίγκας για δυο επιπρόσθετους διαιτητές σε όλους τους αγώνες!

SUPERLEAGUE / ΔΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΔΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο σημερινό (13/10) Δ.Σ. της Λίγκας αποφασίστηκε να υποβληθεί αίτημα στην ΚΕΔ/ΕΠΟ για παρουσία δυο επιπρόσθετων διαιτητών σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Το Δ.Σ. της Λίγκας συνεδρίασε σήμερα (13/10) και μεταξύ άλλων αποφασίστηκε από τον συνεταιρισμό να κατατεθεί άμεσα αίτημα προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ για παρουσία δυο επιπρόσθετων διαιτητών σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θέλει τέσσερα επιπλέον μάτια σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου να περιοριστούν τα λάθη στα ματς και η καχυποψία που υπάρχει, αλλά παράλληλα να γίνει και πιο εύκολο το έργο του διαιτητή. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Μην ξεχνάμε ότι έχουν ήδη γίνει συζητήσεις και έχουν ξεκινήσει οι μελέτες για το Video Assistant Referee, προκειμένου αυτό να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην χώρα μας και μέχρι τότε η Λίγκα θα ήθελε δυο επιπλέον διαιτητές στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Από 'κει και πέρα, ο Γιώργος Σπανός θα εκπροσωπήσει τη Λίγκα στη συνάντηση με τη Nova, ενώ η νεοσύστατη Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα παρουσιάσει στην ΕΠΟ τις εισηγήσεις της, με γνώμονα τη θεσμοθέτηση διαρκούς διαλόγου και την επίλυση διαχρονικών ζητημάτων που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Λίγκας:

"Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή (18,19,20 Νοεμβρίου 2017) θα αφιερωθεί στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, ενώ παράλληλα θα επιδιωχθούν συμπράξεις για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών.

2/ Το προεδρείο της Super League και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κ. Γ. Σπανός θα εκπροσωπήσουν τη διοργανώτρια σε συνάντηση με τη Forthnet/Nova.

3/ Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα παρουσιάσει στην ΕΠΟ τις εισηγήσεις της, με γνώμονα τη θεσμοθέτηση διαρκούς διαλόγου και την επίλυση διαχρονικών ζητημάτων που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

4/ Η Super League θα υποβάλλει αίτημα προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ για την παρουσία 2 επιπρόσθετων διαιτητών σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

5/ Οι εισηγήσεις της επιτροπής υπευθύνων Ασφάλειας της Super League έγιναν ομόφωνα αποδεκτές από το Δ.Σ. και θα προωθηθούν άμεσα στους αρμόδιους φορείς (υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, ΕΛ.ΑΣ)".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ