STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αισιοδοξία για την ανεύρεση χορηγού στην Super League

Αισιοδοξία για την ανεύρεση χορηγού στην Super League

Παραμένει χωρίς χορηγό το πρωτάθλημα της Super League αλλά ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα προχωρήσουν θετικά οι συζητήσεις με εταιρεία που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League στο οποίο κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν το τι μέλει γενέσθαι με τον κεντρικό χορηγό του πρωταθλήματος. Η είδηση είναι πως ακόμα το πρωτάθλημα παραμένει χωρίς χορηγό αλλά τα μέλη του Δ.Σ. με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρος της Λίγκας κ. Μποροβήλο εξέφρασαν ότι υπάρχει αισιοδοξία για την ανεύρεση του.

Όπως έκανε γνωστό στα υπόλοιπα μέλη υπάρχουν συζητήσεις με εταιρεία που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αναλάβει την χορηγία ενώ μετά στις δηλώσεις του είπε μεταξύ άλλων όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα: "Είμαι αισιόδοξος ότι κάτι θα βρούμε".

Από εκεί και πέρα, συστάθηκε μια επιτροπή από τις ομάδες για τις ποινές που θα πρέπει να ισχύσουν σε όσες ομάδες δεν θα αδειοδοτηθούν για τις επόμενες τρεις περιόδους και συγκεκριμένα τις 2016-17, 2017-18 & 2018-19.

Επίσης έγινε και η έγκριση του τηλεοπτικού προγράμματος από την 7η έως την 15η αγωνιστική, κάτι το οποίο σημαίνει ότι σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί στην Λίγκα το πλήρες πρόγραμμα με όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα του Α’ Γύρου του Πρωταθλήματος Super League (7η-15η αγων.)

2/ Ορίστηκε επιτροπή για την επεξεργασία προς υποβολή στο Δ.Σ. της Super League προτάσεων για το σύστημα αδειοδότησης των επόμενων τριών αγωνιστικών περιόδων".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ