STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άγριες συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή

Άγριες συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή
Επεισόδια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή. Προχώρησε σε προσαγωγές η Αστυνομία. (VIDEOS)

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, κουκουλοφόροι κι από τις δύο πλευρές χτυπήθηκαν άγρια με σιδερολοστούς και ρόπαλα μπροστά στην Αυτόνομη Θύρα 10 στην οδό Μητροπολίτου Γενναδίου.

Οι συμπλοκές ανάμεσα στις δύο πλευρές διήρκησαν περίπου 15 λεπτά, ενώ στη συνέχεια η Αστυνομία προχώρησε σε μεγάλο αριθμό προσαγωγών. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πόσες εξ αυτών θα γίνουν συλλήψεις. Θυμίζουμε πως το βράδυ της Κυριακής (16/10, 20:30) διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Τούμπα.

Άγριες συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία έχει πάρει τα μέτρα της μετά από όλα όσα έγιναν, προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό όσο θα υπάρχει η μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ προς το γήπεδο της Τούμπας, με διακριτική παρουσία δυνάμεων σε αρκετά σημεία στο κέντρο της πόλης.

Δείτε τα VIDEOS:

Πηγή VIDEOS: thestival.gr & typosthes.gr

Φωτογραφία αρχείου: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ