STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μηδέν εις το πηλίκο στα "Περιβόλια", Πλατανιάς - Κέρκυρα 0-0

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πλατανιάς και Κέρκυρα έχασαν πολλές ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι έμεινε το 0-0 στο γήπεδο των "Περιβολίων".

Από ένα ημίχρονο είχαν ο Πλατανιάς και η Κέρκυρα στη μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο των "Περιβολίων" στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και από έναν βαθμό μοιράστηκαν οι δύο ομάδες στο τέλος του.

Η Κέρκυρα ήταν αυτή που είχε τις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να προηγηθεί, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και είχαν σημαντικές στιγμές για να πάρουν εκείνοι το τρίποντο στο δεύτερο ημίχρονο, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι έμεινε το 0-0.

Σε εξαιρετική ημέρα ήταν δίχως αμφιβολία οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων. Κοκκαλάς και Γιαννακόπουλος ήταν εκεί όποτε χρειάστηκαν παίζοντας μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Γήπεδο: Περιβολίων

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Απτόσογλου (Αθηνών)

Τέταρτος: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκάλας, Στάθης, Καρυπίδης (41' Δημούτσος), Πριντέτα, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς (77' Γκρζέλτσακ), Ντεβέσα, Κοροβέσης (82' Στοϊτσεφ), Ενσικουλού, Μπούτνικ

Κέρκυρα (Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Ιωάννου (46' Αρτυματάς), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας, Γκόμες, Ντουάλα (69' Ζορμπάς), Επστάιν (89' Κόντος), Παμλίδης

Γκολ: -

Κάρτες: Ντεβέσα, Δημούτσος / Ντουαλά, Σιόντης, Επστάιν, Παμλίδης

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Μηδέν εις το πηλίκο στα "Περιβόλια", Πλατανιάς - Κέρκυρα 0-0

Με δύο αναγκαστικές αλλαγές παρέταξε την ομάδα του ο Γιώργος Παράσχος. Οι Ομπερχάουζερ και Ντικαμονά δεν ήταν στη διάθεση του και έτσι προχώρησε σε δύο διαφοροποιήσεις της ενδεκάδας του.

Ο Κοκκάλας πήρε τη θέση του Ομπερχάουζερ κάτω από τα δοκάρια ενώ ο Πριντέτα αυτή του Ντικαμονά στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Καρυπίδη με τους Πλιάτσικα και Βάντερσον στα άκρα. Την τριάδα του κέντρου δημιούργησαν οι Στάθης, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα ενώ μπροστά τους ήταν οι Κοροβέσης, Ενσικουλού και Μπούτνικ.

Μηδέν εις το πηλίκο στα "Περιβόλια", Πλατανιάς - Κέρκυρα 0-0

Στην αντίπερα όχθη ο Αλέκος Βοσνιάδης διατήρησε το 4-2-3-1 παρατάσσοντας την ομάδα του χωρίς αλλαγές αφού δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Ο Γιαννακόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια και είχε μπροστά του τον Γρομητσάρη και τον Ιωάννου, αριστερά στην άμυνα ήταν ο Σοϊλέδης και δεξιά ο Σπίνουλας. Μπροστά από τους δύο στόπερ και σε ρόλο αμυντικών μέσων ήταν οι Μπαλάφας και Σιόντης, ενώ Γκόμες, Ντουαλα και Επστάιν έκαναν την τριάδα πίσω από τον Παμλίδη.

ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ήταν η Κέρκυρα. Ο Παμλίδης κατέβασε ωραία την μπάλα στο 7ο λεπτό και έστρωσε στον Ντουαλά ο οποίος δοκίμασε το πόδι του από τη γωνία της μεγάλης περιοχής χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τρία λεπτά αργότερα είχαμε έναν εξαιρετικό συνδυασμό ανάμεσα σε Ντουαλά, Παμλίδη και Επστάιν όμως ο τελευταίος δεν μπόρεσε να πάρει καλά την μπάλα μπροστά του και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για την Κέρκυρα.

Από εκεί και πέρα ο Πλατανιάς ανέβηκε λίγο και στο 18ο είχε ένα ακυρωθέν τέρμα στο 18'. Ο Ενσικουλού έκανε τη σέντρα ο Μπούτνικ σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Η επόμενη καλή στιγμή ανήκε και πάλι στον Πλατανιά αφού στο 26' μετά από σέντρα του Βάντερσον, ο Μπούτνικ πήρε την κεφαλιά από τον Ιωάννου στο ύψος του πέναλτι με την μπάλα να καταλήγει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Γιαννακόπουλο που απλά κοιτούσε τη πορεία της.

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

* Εξαιρετική εμφάνιση από τον Παμλίδη που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Πλατανιά

Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου ανήκαν στην Κέρκυρα. Στο 28' μετά από ωραία κάθετη από τον Παμλίδη στον Επστάιν εκείνος βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Κοκκαλά, αλλά ο τερματοφύλακας του Πλατανιά τον νίκησε κρατώντας το 0-0. Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο επιθετικός της Κέρκυρας είχε ρόλο δημιουργού βρίσκοντας πίσω από την πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων τον Ντουαλά, εκείνος όμως αντί να προχωρήσει και να μπει μέσα στην περιοχή θέλησε να κάνει ένα πλασέ με πολλά φάλτσα έξω από αυτήν στέλνοντας όμως την μπάλα στην αγκαλιά του Κοκκαλά.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους αφού το μοναδικό αξιοσημείωτο γεγονός από εκεί και πέρα ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Καρυπίδη που τραυματίστηκε στο 41 με τον Δημούτσο να περνά στη θέση του.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΛ

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου αφού ο Πλατανιάς ήταν εκείνος που ήταν καλύτερος. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους με τον Ντεβέσα να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή και την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Για να δούμε κάτι το αξιόλογο έπρεπε να περάσουν σχεδόν είκοσι λεπτά αφού οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν πολλά λάθη. Από ένα τέτοιο προήλθε και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ντεβέσα στο 64'. Ο Γιαννακόπουλος τροφοδότησε κατά λάθος τον Ισπανό, εκείνος τον απέφυγε και πλάσαρε στην κενή εστία με τον Σιόντη να προλαβαίνει και να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή για την Κέρκυρα στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 73' όταν μετά από καλή εκτέλεση φάουλ του Σοϊλέδη ο Κοκκαλάς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς έχασε μία ακόμα ευκαιρία. Μετά από σέντρα του Στάθη η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Ενσικουλού που ήταν μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής. Ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων αντί να κατεβάσει την μπάλα προσπάθησε να σκοράρει με γυριστό στέλνοντας την πολλά μέτρα πάνω από την εστία του Γιαννακόπουλου.

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

*Μέσα σε πολλές φάσεις ήταν ο Μπούτνικ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο.

Δύο λεπτά αργότερα είχε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει ο Πλατανιάς, όταν μετά από εξαιρετική κεφαλιά του Μπούτνικ και ο Γιαννακόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε και στο 81' όταν μετά από ωραία σέντρα από τον Σοϊλέδη, ο Βάντερσον έχασε τον Γκόμες που σούταρε με τη μία με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοκκαλά.

Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα ανήκε και πάλι στον Πλατανιά. Ο Ντεβέσα στο 90' έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή αναγκάζοντας τον Γιαννακόπουλο σε μία ακόμα σημαντική απόκρουση.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η χαμένη ευκαιρία του Ντεβέσα στο 64'. Ήταν εκεί για να εκμεταλλευτεί το λάθος του Γιαννακόπουλου, όμως θα μπορούσε να είχε τελειώσει καλύτερα τη φάση επιτρέποντας στον Σιόντη να αποσοβήσει το γκολ.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Στυλιαρά. Θα μπορούσε να του είχε ξεφύγει το ματς μετά από τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά κατάφερε να το κρατήσει δείχνοντας κίτρινες όποτε χρειάστηκε.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας όποτε χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός και με τις επεμβάσεις του κράτησε το "0" δίνοντας το βαθμό στην ομάδα του.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Το τελευταίο 20λεπτο του αγώνα. Ανέβηκε ο ρυθμός της αναμέτρησης, δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες με τον Πλατανιά ειδικά να δικαιούται κάτι περισσότερο από το ματς.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Σε κακή ημέρα ο Ντουαλά. Ο Καμερουνέζος είχε την ευκαιρία στο 30' να σκοράρει και γενικότερα παρουσιάστηκε με πολλά νεύρα αφού δεν του έβγαιναν οι προσπάθειες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ