STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ Καλλονής-Λεβαδειακός 0-0

ΑΕΛ Καλλονής-Λεβαδειακός 0-0
INTIME SPORTS

Καλλονή και Λεβαδειακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα μέτριο παιχνίδι. Αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Μαντζουράκης.

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση με την οποία έκλεισε η ένατη αγωνιστική με Καλλονή και Λεβαδειακό να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις στο στείρο 0-0 του αγώνα που διεξήχθη στην Μυτιλήνη.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το αήττητο που έχουν εντός έδρας για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χάνοντας όμως τους πρώτους τους βαθμούς στην Λέσβο ενώ αυτός ήταν ο πρώτος εκτός έδρας βαθμός για τον Λεβαδειακό.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και αυτό που θα μείνει σε όλους είναι η αποβολή του Γιάννη Ματζουράκη και κυρίως η αντίδραση του.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για δυο φάσεις πέναλτι μια σε κάθε ημίχρονο αλλά το ριπλέι φαίνεται να δικαιώνει τον Δασκαλόπουλο ιδίως στην φάση του πρώτου ημιχρόνου καθώς δεν υπάρχει ανατροπή στον Αντέτζο ενώ και στο δεύτερο μέρος πάνω στο Λεοζίνιο είναι δύσκολη φάση με τον διαιτητή να είναι δίπλα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Δημοτικό Μυτιλήνης"

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Πιπίνης, Καλτσάς, Κεϊτά (73' Στεφάνοβιτς), Λοεζίνιο, Μανούσος, Ναβάρο (76' Αγρίτης), Χουάνμα (85' Κύπρου).

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης (50' Νικολακάκης), Μαχαίρας, Κώτσιος, Ζιτό, Κονέ, Σάντσες, Πίντερ, Ορτέγκα (62' Βούκσεβιτς), Μπορνταγκαράι, Σοτέλο (83' Μάντζιος).

Γκολ:

Κάρτες: 10' Πιπίνης, 26' Λεοζίνιο, 32' Καλτσάς, 44' Αναστασιάδης, 64' Μανούσος/3' Μαχαίρας, 14' Ορτέγκα, 66' Σάντσες, 87' Βούκσεβιτς

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Έκρηξη Ματζουράκη και αποβολή

Από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Καλλονή και τον Λεβαδειακό αυτό που θα έχει να θυμάται κανείς είναι η αποβολή του Γιάννη Ματζουράκη και η αντίδραση του μέχρι να αποχωρήσει τελικά από τον πάγκο της ομάδας του.

ΑΕΛ Καλλονής-Λεβαδειακός 0-0
INTIME SPORTS

Ήταν το 36' της αναμέτρησης όταν ο Δασκαλόπουλος απέβαλε τον προπονητή των γηπεδούχων και ο έμπειρος προπονητής τον στόλισε με διάφορα "κοσμητικά" επίπεδα μέχρι να πειστεί τελικά να αποχωρήσει από το γήπεδο και να συνεχιστεί το ματς.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο σουτ του αγώνα έγινε στο 4' από τον Ναβάρο για να έρθει στο 6' ο Μπορνταγκαράι και να κάνει ένα ακόμα σουτ που έπιασε ο Χογκ. Η Καλλονή απείλησε στον 18' με τον Μανούσο αλλά ο Σηφάκης δεν είχε πρόβλημα να αποκρούσει την μπάλα.

Εν συνεχεία υπήρχε ένταση στο ματς και τρεις κίτρινες κάρτες σε ένα ημίχρονο όπου συνολικά βγήκαν έξι κίτρινες κάρτες και για τις δυο ομάδες.

Καλύτερο το δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν καλύτερη με τις δυο ομάδες να προσπαθούν περισσότερο για ένα γκολ που θα τους έδινε την νίκη. Στο 46' είχαμε το διαγώνιο σουτ του Σοτέλο και την απόκρουση από τον Χογκ για να απαντήσει η Καλλονή στο 58' με σουτ του Καλτσά και απόκρουση του Σηφάκη ο οποίος αιφνιδιάστηκε αλλά τελικά απομάκρυνε.

ΑΕΛ Καλλονής-Λεβαδειακός 0-0
INTIME SPORTS

Οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο 67' με την κεφαλιά του Αναστασιάδη ύστερα από κόρνερ από τα αριστερά να φεύγει έξω.

Στο 83' ο Λεοζίνιο μπήκε στην περιοχή δέχτηκε ένα μαρκάρισμα και έπεσε ζητώντας πέναλτι με τον Δασκαλόπουλο να δείχνει παίζετε και το ριπλέι να τον δικαιώνει γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή.

Ο Λεβαδειακός είχε μια πολύ καλή στιγμή στο 93' για να κλέψει την νίκη όταν ο Μάντζιος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα αριστερά την γύρισε παράλληλα ο Καλτσάς έκοψε και ο Βούκσεβιτς σπατάλησε την ευκαιρία από καλή θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η φάση του αγώνα

Η ευκαιρία του Βούκσεβιτς στο 93'. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την καλύτερη τους στιγμή στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον Βούκσεβιτς να σπαταλάει μια τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει και να δώσει την νίκη στην ομάδα του. Ένα κακό τελείωμα από πλεονεκτική θέση για τον άσο των Βοιωτών.

Ο διαιτητής

Ο Δασκαλόπουλος. Στις φάσεις των δυο πέναλτι φαίνεται ότι έχει δίκιο. Είναι υπερβολική η αντίδραση του στην αποβολή του Ματζουράκη ενώ έχασε τρεις-τέσσερις φάσεις φάουλ στον χώρο του κέντρου. Επίσης υπερβολικός ο τρόπος με τον οποίο μοίραζε τις κίτρινες κάρτες καθώς έδωσε συνολικά εννιά κάρτες.

ΑΕΛ Καλλονής-Λεβαδειακός 0-0
INTIME SPORTS

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Ζίτο. Ο άσος του Λεβαδειακού έκανε πάρα πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο και έσβησε τον Λεοζίνιο ο οποίος αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της Καλλονής.

Μας άρεσε

Η βράβευση του Ηλία Κώτσιου. Στην Καλλονή δεν ξέχασαν τον Ηλία Κώτσιο και το γεγονός ότι φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και τον τίμησαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την προσφορά του στον σύλλογο.

Δεν μας άρεσε

Ο Πολ Κεϊτά. Ο μέσος της Καλλονής αντικαταστάθηκε στο 73' και αντί να πάει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του αυτός απλά πήγε μέχρι εκεί πήρε το μπουφάν του και έφυγε προς τα αποδυτήρια δείχνοντας την δυσαρέσκεια του για την αλλαγή του.

ΑΕΛ Καλλονής-Λεβαδειακός 0-0
INTIME SPORTS
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ