STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ Καλλονής-Άρης 3-1

ΑΕΛ Καλλονής-Άρης 3-1
INTIME SPORTS

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η ΑΕΛ Καλλονής έκανε την ανατροπή και νίκησε με 3-1 τον ουραγό της βαθμολογίας Άρη στο ΟΑΚΑ στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε το βράδυ της Δευτέρας (13/1) η ΑΕΛ Καλλονής η οποία στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League επικράτησε με 3-1 του Άρη στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα της Λέσβου που βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Μανιά, έκανε την ανατροπή και πήρε το πολύτιμο "τρίποντο" με τα γκολ των Ζακουανί, Μανούσου και Λεοζίνιο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν καλύτερος μέχρι το 20ο λεπτό και δίκαια ήταν μπροστά στο σκορ με το γκολ του Μανιά. Στην συνέχεια η απόδοσή του έπεσε και η ΑΕΛ Καλλονής που βρήκε χώρους κατάφερε να τους εκμεταλλευτεί και να σκοράρει πριν τελειώσει το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο η ΑΕΛ Καλλονής ήταν αυτή που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, πέτυχε και δύο γκολ και πήρε τη πολύτιμη νίκη. Ο Άρης ήταν πολύ κακός και πλέον αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Καιρός: Καλός

Διαιτητής: Καμπαξής (Εύβοιας)

Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Καμπούρης (Εύβοιας)

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (70' Νιαμπουγιού), Κεϊτά (79' Φουρλάνος), Λεοζίνιο, Μανούσος, Γκναμπουγιού, Καζάκης (62' Λεάντρο).

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Κύργιας, Πουλίδο (56' Γιαννίτσης), Μαργαρίτης (51' Σουνάς), Παπαδόπουλος (77' Κοτσαρίδης), Ηρακλής, Μανιάς, Τάτος, Τσουμάνης, Αγκάνθο.

Κίτρινες κάρτες: Μαρσέλο (86', ΑΕΛ Καλλονής)-Ηρακλής (5', Άρης), Τάτος (35', Άρης), Πουλίδο (85', Άρης, στον πάγκο)

Γκολ: Ζακουανί (34', ΑΕΛ Καλλονής), Μανούσος (49', ΑΕΛ Καλλονής), Λεοζίνιο (87', ΑΕΛ Καλλονής)-Μανιάς (14', Άρης)

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Άρης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 1ο λεπτό ο Αγκάνθο έκανε το σουτ με τον Σιδεράκη να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ στο 3ο λεπτό από το σουτ του Τάτου η μπάλα έφυγε άουτ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 4ο λεπτό, όταν ο Μανούσος δοκίμασε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Διούδη να είναι στην σωστή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.

Οι δύο ομάδες άρχισαν να ανεβάζουν τον ρυθμό τους σταδιακά και στο 11΄ο Μανιάς δοκίμασε το σουτ με τον Ποντάνι να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να την απομακρύνει.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσουμάνης προσπάθησε για τον Άρη, με τον Σιδεράκη να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ ο Λεοζίνιο ήταν άστοχος για την ΑΕΛΚ στο επόμενο λεπτό.

ΑΕΛ Καλλονής-Άρης 3-1
INTIME SPORTS

Στο 14', ο Άρης κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Τάτος από αριστερά μπήκε στην περιοχή και ο Μανιάς με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη για το 0-1.

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ και στο 18' ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να νικήσει τον Σιδεράκη χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 22' το σουτ του Λεοζίνιο ήταν άστοχο για την ομάδα της Λέσβου και στο 35' έφτασε στην ισοφάριση. Ο Λεοζίνιο εκτέλεσε φάουλ και ο Ζακουάνι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, με τους παίκτες του Άρη να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ.

Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ο Κύργιας έκανε ένα σουτ για τον Άρη με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Ολοκλήρωσε την ανατροπή

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ Καλλονής κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Στο 49' ο Μανούσος με σουτ στην κίνηση έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη για να κάνει το 2-1.

Στο επόμενο λεπτό ο Γκανμπουγιού δοκίμασε ένα σουτ το οποίο ήταν άστοχο, όπως και του Καζάκη στο 54' και του Λεοζίνιο στο 61'.

ΑΕΛ Καλλονής-Άρης 3-1
INTIME SPORTS

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει στο 75', αλλά από το σουτ του Παπαδόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ και στο 87' η ΑΕΛ Καλλονής πέτυχε και τρίτο τέρμα.

Ο Λεοζίνιο έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στην περιοχή του Διούδη πλάσαρε σωστά και έκανε το 3-1 για την ομάδα της Λέσβου.

Στις καθυστερήσεις ένα σουτ του Τάτου ήταν άστοχο. Έτσι δεν άλλαξε κάτι με την ΑΕΛ Καλλονής να παίρνει μια πολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

MVP της αναμέτρησης

Ο Γιώργος Μανούσος είναι από τους πρωταγωνιστές για το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η απογοήτευση

Η εικόνα του Άρη από το 20ο λεπτό της αναμέτρησης και μετά δεν ήταν και η καλύτερη με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα και να κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Στατιστικά αγώνα

3 Goal 1
3 Ασίστ 1
12 Τελικές Προσπάθειες 10
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 6
7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
1 Κεφαλιές 0
5 Αποκρούσεις 2
13 Επεμβάσεις 11
12 Κλεψίματα 16
17 Φάουλ 15
2 Οφσάιντ 4
1 Κόρνερ 1
61 Λάθη 52
5/13 Γεμίσματα 5/18
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ