STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ Καλλονής-Παναιτωλικός 0-0

ΑΕΛ Καλλονής-Παναιτωλικός 0-0
INTIME SPORTS

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλλονή και τον Παναιτωλικό με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς όχι όμως και τις εντυπώσεις με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερες ευκαιρίες για κάποιο τέρμα ενώ τους ακυρώθηκε και γκολ στις καθυστερήσεις.

Στο στείρο 0-0 έμειναν Καλλονή και Παναιτωλικός το Σάββατο το απόγευμα στην αναμέτρηση της Μυτιλήνης η οποία είχε λίγες καλές φάσεις εκατέρωθεν.

Οι γηπεδούχοι και ο Γιάννης Μαντζουράκης έψαξαν περισσότερο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών ενώ υπήρξαν έντονες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες για το γκολ του Βαλιού στις καθυστερήσεις που κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον τηλεοπτικό δέκτη να μην δικαιώνει τον ρέφερι και τους βοηθούς του.

Ένα γκολ που εάν μετρούσε θα έδινε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους που ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αλλά ήταν ανούσιοι στην τελική προσπάθεια.

Η Καλλονή δεν μπόρεσε να βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί δυο συνεχόμενων αγώνων και να επιστρέψει στις νίκες αλλά από την άλλη κατάφερε να πάρει έστω τον έναν βαθμό.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός μετά την επικράτηση επί του Πανιωνίου την περασμένη εβδομάδα πρόσθεσε και αυτός με την σειρά του ένα πόντο στο σακούλι του.

ΑΕΛ Καλλονής-Παναιτωλικός 0-0
INTIME SPORTS

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Δημοτικό Μυτιλήνης"

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου, Αντώνιος Καρατζίκας

ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Χογκ, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Κεϊτά, Στεφάνοβιτς, Μανούσος (71' Μίνγκας), Λεοζίνιο (84' Ναβάρο), Χουάνμα, Καμαρά (71΄Καμαρά)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Ραφάελ, Κουτρουμάνος (63' Κόρμπος), Κούσας, Εντζεγκέλε, Κέβιν, Γοδόι, Μύγας, Κάπελ, Φωτάκης (57' Καλογέρης), Μαρτίνες, Άλβες (82' Βασιλείου).

Γκολ:

Κάρτες: 34' Στεφάνοβιτς/15' Φωτάκης, 27' Κούσας, 76' Εντζεγκέλε

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

Ο Μανούσος σούταρε, ο Ράφαελ απέκρουε

Η Καλλονή ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο15' όταν το σουτ του Χουάνμα από καλή θέση έφυγε πάνω από την εστία του Ράφαελ. Στο 19' οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με το δυνατό σουτ του Λεοζίνιο το οποίο εξουδετέρωσε ο Ράφαελ ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα.

Οι παίκτες του Μαντζουράκη συνέχισαν να πιέζουν και στο 29' σε βαθιά μπαλιά από την άμυνα, ο Μανούσος κατέβασε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, γύρισε ωραία το σώμα του, με το σουτ του όμως να καταλήγει στην αγκαλιά του Ράφαελ. Δυο λεπτά αργότερα ο Χουάνμα και πάλι προσπάθησε να απειλήσει αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

Η πρώτη υποψία ευκαιρίας από πλευράς Παναιτωλικού ήρθε στο 36' με τον Γοδοί να προσπαθεί να απειλήσει από μακριά αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι δυο τελευταίες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος είχαν ως πρωταγωνιστές τους Μανούσο και Ράφαελ. Αρχικά στο 37' ο Μανούσος σούταρε και ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού μπλόκαρε ενώ στο 44' είχαμε το δυνατό αριστερό σουτ από τον αρχηγό της Καλλονής από το ύψος της περιοχής, με τον Ράφαελ να συγκρατεί την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Πιο ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο

Οι δυο ομάδες μπήκαν χωρίς αλλαγές στο δεύτερο μέρος και όπως και στο πρώτο ημίχρονο η Καλλονή ήταν αυτή που είχε την υπέροχη στην αναμέτρηση παρά το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με μια καλή φάση και άστοχο σουτ του Κάπελ στο 49'.

Η Καλλονή απάντησε με δυο καλές ευκαιρίες στο 51' άστοχο σουτ του Χουάνμα και στο 54' όταν ο Λεοζίνιο ήταν αυτός που επιχείρησε να σουτάρει με τον Ράφαελ να μπλοκάρει και πάλι.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στο 64' αν οι παίκτες του Παναιτωλικού είχαν εκμεταλλευτεί την σέντρα του Μαρτίνες.

Στο 76' η ομάδα της Μυτιλήνης έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει όταν ο Λεοζίνιο δοκίμασε με απευθείας φάουλ να απειλήσει τον Ράφαελ αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ο Παναιτωλικός έγινε απειλητικός στο 79' με την κεφαλιά του Άλβες που μπλόκαρε ο Χογκ ενώ στο 80' είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς όταν ο Καλογέρης έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χογκ.

Στο 91' οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα τέρμα με τον Βαλιό μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο το οποίο όμως ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ όπως έδειξε ο τηλεοπτικός δέκτης.

Η φάση του αγώνα

Η ευκαιρία του Καλογέρη. Ο Παναιτωλικός απείλησε λιγότερες φορές αλλά η μια από αυτές ήταν η καλύτερη στιγμή του αγώνα. Στο 80' ο Καλογέρης έστειλε την μπάλα μόλις άουτ και αν είχε καταφέρει να σκοράρει δύσκολα το ματς θα γυρνούσε.

Ο διαιτητής

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου. Κοντά στις περισσότερες φάσεις ο ρέφερι του αγώνα που απέφυγε τα λάθη ενώ ήταν σωστός και στις κάρτες που έδειξε. Οι βοηθοί του είχαν κάποια λάθη με αποκορύφωμα την τελευταία φάση.

ΑΕΛ Καλλονής-Παναιτωλικός 0-0
INTIME SPORTS

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Ράφαελ. Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού έκανε μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση. Ότι και αν έκαναν οι παίκτες της Καλλονής σταματούσε πάνω στον Ράφαελ.

Μας άρεσε

Η ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Παρά τα δυο αρνητικά αποτελέσματα ο κόσμος της Λέσβου στάθηκε δίπλα στην ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Δεν μας άρεσε

Τα σκληρά μαρκαρίσματα. Από κάποια στιγμή και μετά το ματς ξέφυγε και υπήρξαν πολλές δυνατές μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ