STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για Χάμαντ"

"ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για Χάμαντ"

Ο 25χρονος Σουηδός εξτρέμ της Χόφενχαϊμ, Τζίλοαν Χάμαντ, βρίσκεται στο στόχαστρο των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ. (video)

Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, "Kicker", δύο ελληνικές ομάδες έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον 25χρονο Σουηδό εξτρέμ της Χόφενχαϊμ, Τζίλοαν Χάμαντ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Χάμαντ είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει το δρόμο του Ταρίκ Ελιουνούσι με προορισμό την Ελλάδα.

Ο Χάμαντ γεννήθηκε στις 6 Νοέμβρη του 1990 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν από Κούρδους γονείς. Ξεκίνησε την καριέρα του από την BK Forward και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Μάλμε. Το 2014 πήρε το δρόμο για τη Γερμανία και φόρεσε τη φανέλα της Χόφενχαϊμ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης.

Είναι διεθνής με την εθνική Σουηδίας σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα, με την Ανδρών έξι φορές. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε από τον Γενάρη θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει μιας και δεν υπολογίζεται και πολύ από τη Χόφενχαϊμ, καθώς έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη ομάδα. Δείτε videos από την καριέρα του Τζίλοαν Χάμαντ:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ