STOIXIMAN SUPER LEAGUE

AEK - Ατρόμητος: Με νίκη "πατούν" κορυφή

AEK - Ατρόμητος: Με νίκη "πατούν" κορυφή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H AEK υποδέχεται τον Ατρόμητο στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη προκειμένου να "σκαρφαλώσουν" στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας (23/10, 19:30) η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Η χθεσινή (22/10) ήττα του ΠΑΟΚ απ' τον Ολυμπιακό δίνει την ευκαιρία στις δύο ομάδες να "σκαρφαλώσουν" στην κορυφή της βαθμολογίας σε περίπτωση νίκης.

Η Ένωση θα βρεθεί στην πρώτη θέση και με την ισοπαλία, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει για συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο θα ισοβαθμούν στους 15 βαθμούς. Απ' την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος θέλει να διατηρήσει, καταρχάς, το αήττητο στο πρωτάθλημα (τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες) και εν συνεχεία, με βάση και την εξέλιξη του παιχνιδιού, να κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς.

Σε ό,τι αφορά στην παράδοση, είναι ξεκάθαρα υπέρ της ΑΕΚ, αφού σε 14 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Ένωση, οι "κιτρινόμαυροι" μετρούν 10 νίκες, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Θυμίζουμε πως την περυσινή σεζόν, παρότι η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0, ο Ατρόμητος κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας απ' το ΟΑΚΑ χάρη στα γκολ των Αντονί λε Ταλέκ και Χαβιέρ Ουμπίδες.

Δείτε εδώ αναλυτικά τη βαθμολογία της Super League Σουρωτή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ