STOIXIMAN SUPER LEAGUE

27 διαιτητές, τρεις "κομμένοι", οκτώ "νέοι"

27 διαιτητές, τρεις "κομμένοι", οκτώ "νέοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης", Σπάθα και Δημητρόπουλο, ο νέος πίνακας της Super League. Εκτός ο... παππούς Κουκουλάκης.

Από 27 διαιτητές, με την προοπτική να γίνουν 30, αποτελείται ο νέος πίνακας διαιτητών της Super League που ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ. Οι τρεις κενές θέσεις προορίζονται για τους Δημήτρη Θάνο, Θανάση Γιάχο, Σταύρο Μάνταλο που δεν πέρασαν τα πρόσφατα τεστ φυσικής κατάστασης και θα ξανατρέξουν σε ένα μήνα. Εφόσον επιτύχουν, τότε θα μπουν στους πίνακες, αν όχι θα μείνουν οριστικά εκτός.

Κανονικά στον πίνακα είναι ο Ηλίας Σπάθας από τον Πειραιά και ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος από την Φθιώτιδα, κατηγορούμενοι στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".

Εκτός έμεινε ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο. Στα 41 του (το όριο για αποχώρηση είναι τα 45) αποχωρεί έπειτα από 12 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία με 133 αγώνες στο ενεργητικό του ενώ πέρσι είχε μείνει και εκτός Ευρώπης.

Επίσης, κόπηκε ο 40άρης, Δημήτρης Στυλιαράς, από την Αιτωλοακαρνανία και ο Θανάσης Τζήλος από την Λάρισα, που πέρυσι ανέβηκε στον πίνακα και φέτος υποβιβάστηκε. Και οι δύο Ενώσεις πρόσκεινται στην αντιπολίτευση.

Οι οκτώ νέοι διαιτητές είναι οι Ευαγγέλου (Αθήνας), Φουκάκης (Ηρακλείου), Γκράνας (Θράκης), Τίκας (Καρδίτσας), Πουλημάς (Κέρκυρας), Νεοφυτιάδης (Κορίνθου), Μπλάνας (Μεσσηνίας), Γιαννουλάκης (Χανίων). Με εξαίρεση την Αθήνα και το Ηράκλειο, οι υπόλοιπες Ενώσεις ανήκουν στην συμπολίτευση της ΕΠΟ.

Στα Χανιά, μάλιστα, ο πατέρας του Γιώργου Γιαννουλάκη, Γιάννης, προσέφυγε πρόσφατα στο Διαιτητικό Δικαστήριο μαζί με άλλα πέντε σωματεία που είναι στο πλευρό του Στέλιου Βαρουξάκη (που στηρίζει την νυν διοίκηση της ΕΠΟ), ζητώντας τη μη τέλεση των προγραμματισμένων για αύριο εκλογών της Ένωσης. Το αίτημα τελικά απορρίφθηκε.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ - ΕΠΣ

Ευαγγέλου Άγγελος - Αθηνών

Καλογερόπουλος Χαράλαμπος - Αθηνών

Παπαπέτρου Αναστάσιος - Αθηνών

Παππάς Ανδρέας - Αθηνών

Δελφάκης Ιωάννης - Αρκαδίας

Κύζας Γεώργιος - Δράμας

Βάτσιος Αριστείδης - Δυτικής Αττικής

Σιδηρόπουλος Αναστάσιος - Δωδεκανήσου

Λαμπρόπουλος Μάριος - Ηλείας

Καραντώνης Δημήτριος - Ημαθίας

Μήτσιος Χρήστος - Ηπείρου

Φουκάκης Γεώργιος - Ηρακλείου

Κομίνης Γεώργιος - Θεσπρωτίας

Γκράνας Χρήστος - Θράκης

Τίκας Τριαντάφυλλος - Καρδίτσας

Πουλημάς Νικόλαος - Κέρκυρας

Νεοφυτιάδης Ιωάννης - Κορινθίας

Σελίμος Σπυρίδων - Λακωνίας

Παπαδόπουλος Ιωάννης - Μακεδονίας

Μπλάνας Γεώργιος - Μεσσηνίας

Κιοτζένης Ευάγγελος - Ξάνθης

Σπάθας Ηλίας - Πειραιά

Βοσκάκης Μιχαήλ - Ρεθύμνου

Φωτιάδης Ανανίας - Σερρών

Αρετόπουλος Αλέξανδρος - Τρικάλων

Δημητρόπουλος Αλέξανδρος - Φθιώτιδας

Γιαννουλάκης Γεώργιος - Χανίων

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ