10% μείωση πρότεινε η NOVA στις ομάδες

10% μείωση πρότεινε η NOVA στις ομάδες

Η NOVA πρότεινε 10% μείωση στις ομάδες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (η αρχική σκέψη ήταν για 20%), αλλά οι ομάδες διαφώνησαν στο Δ.Σ. της Super League. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στην κεντρική διαχείριση για τις σεζόν 2017-19.

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις ανάμεσα στη NOVA και τις ομάδες της Super League, αφού το συνδρομητικό κανάλι θέλει να βάλει "μαχαίρι" στα χρήματα που έχει να δώσει για την κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος.

Η NOVA πρότεινε μείωση 10% αντί για 20% που αρχικά ήθελε, όμως οι ομάδες ήταν εκ νέου αρνητικές, δίνοντας αναβολή στην τελική απόφαση. Η διοργανώτρια αρχή δείχνει αποφασισμένη να μην υποχωρήσει, το ίδιο βέβαια και οι ομάδες που δεν θέλουν να κοπούν χρήματα που έχουν να παίρνουν.

Οι διαφωνούντες είναι τουλάχιστον 12, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε δικαίωμα ψήφου και λόγου, μιας και δεν είναι στην κεντρική διαχείριση για τη νέα συμφωνία 2017-19. Είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει άμεσα και έντονα τους εκπροσώπους των ομάδων σε επόμενη συνεδρίαση.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Elaine Gregory: Η Ελληνοαμερικανίδα που κάνει θραύση στο Μαϊάμι

Πρώην χορεύτρια και χορογράφος, νυν μοντέλο αξιώσεων (με 'κάβα' δυο πτυχία) και προσεχώς σχεδιάστρια μαγιό. Μια ταλαντούχα ομογενή που αξίζει να ανακαλύψεις.

Ποδόσφαιρο είναι το γκολ του Παναμά

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24