ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Υπάρχει μαχαιρωμένος οπαδός"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ, Βασιλική Αυγέρη μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 κι αποκάλυψε πως υπάρχει μαχαιρωμένος οπαδός απ' τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν τον τελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν απ' τον τελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ είχαν ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας απ' τους οπαδούς.

Συγκεκριμένα, η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ, Βασιλική Αυγέρη μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και αποκάλυψε πως υπήρξαν πάνω από εξήντα περιστατικά τραυματισμένων οπαδών, ενώ αυτή την ώρα καταφθάνουν στο Βόλο ακόμα τέσσερα ασθενοφόρα υπό των φόβων νέων επεισοδίων μετά το πέρας του αγώνα.

"Έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς και σοβαρά περιστατικά. Από πέτρες, από ποτήρια και από μπουκάλια. Υπήρξαν 30 περισταστικά στην VIP εξέδρα. Δύο-δύο έστελνα τα περιστατικά στα ασθενοφόρα. Στήσαμε ιατρείο έξω απ' την εξέδρα των επισήμων. Είχαμε κι έναν μαχαιρωμένο οπαδό που δεν γνωρίζω την εξέλιξη της κατάστασης. Κάλεσα άλλα 4 ασθενοφόρα. Φοβόμαστε τα επεισόδια μετά το πέρας του αγώνα", ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Αυγέρη, την οποία επιβεβαιώνει δημοσίευμα του e-volos.gr, το οποίο κάνει λόγο για χάος στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου από τραυματισμένους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Ακούστε το ηχητικό:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ