ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Υφυπουργείο: "Η ΕΠΟ φταίει για τους μαθητές"

Υφυπουργείο: "Η ΕΠΟ φταίει για τους μαθητές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι δεν έχει καμία ευθύνη για τη μη διεξαγωγή του τελικού με μαθητές ρίχνοντας το μπαλάκι στην ΕΠΟ.

Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το καθεστώς διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο εξέδωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Σε αυτή ξεκαθαρίζεται πως δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για το γεγονός ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί παρουσία μαθητών.

Επισημαίνεται ότι αυτό προβλεπόταν με σαφήνεια στην Υπουργική απόφαση της 15ης Απριλίου και παράλληλα ρίχνει πυρά κατά της ΕΠΟ κάνοντας λόγο για "αδυναμία της να οργανώσει έγκαιρα τις σχετικές διαδικασίες".

Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και κάθε ομάδα θα προμηθευτεί περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση: "Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων μερίδας του Τύπου, αναφορικά με το καθεστώς της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διευκρινίζει ότι στην Υπουργική Απόφαση της 15 ης Απριλίου 2016, προβλέπεται με σαφήνεια ότι "ο τελικός θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνο παρουσία μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δωρεάν".

Κατόπιν τούτου καθίσταται προφανές και στον πλέον κακόπιστο ότι η απουσία μαθητών από τον τελικό οφείλεται αποκλειστικά στην αδυναμία της ΕΠΟ να οργανώσει έγκαιρα τις σχετικές διαδικασίες".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ