ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χωρίς Βασιλειάδη ο τελικός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είναι ενοχλημένος από τα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και παρότι έδωσε το "πράσινο φως" δεν θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δεν θα παραυρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί κανονικά (εν τέλει) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο στις 20:30.

Η απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα λήφθηκε παρά την αρχική άρνηση της Πολιτείας, από τη στιγμή που δεν πληρούνταν βασικές προϋποθέσεις για την ασφάλεια φιλάθλων και ομάδων.

Τόσο οι ομάδες, όσο και η ΕΠΟ όμως πίεζαν για τη διεξαγωγή του αγώνα, από τη στιγμή που οι εργασίες στο γήπεδο προχωρούσαν με γρήγορο ρυθμό, ενώ και η αστυνομία έδωσε την έγκρισή της, αφού εγγυήθηκε την ασφάλεια.

Ο τρόπος επίλυσης του ζητήματος με την αρίθμηση των εισιτηρίων, που αποτελούσε και το βασικό "αγκάθι", έγινε αποδεκτός και από τον Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος έστω και με "βαριά καρδιά", έδωσε το "πράσινο φως" για τον τελικό.

Παρ' όλα αυτά, είναι ενοχλημένος από την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε κυριολεκτικά ώρες πριν από το σπουδαίο ντέρμπι "δικεφάλων", με συνέπεια να μην βρίσκεται στην κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, παρότι αρχικά είχε προγραμματιστεί όχι μόνο να ταξιδέψει στον Βόλο, αλλά και να καθίσει μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, είναι πιθανό στον αγώνα να βρεθεί ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ώστε να εκπροσωπήσει την Πολιτεία και να αποτελέσει το "μάτι" της σε οτιδήποτε προκύψει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ