ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χωρίς νικητή το Αγροτικός - Καλλιθέα, 0-0 στον Εύοσμο

Χωρίς νικητή το Αγροτικός - Καλλιθέα, 0-0 στον Εύοσμο
Αγροτικός Αστέρας - Καλλιθέα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρεμιέρα στο Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα σε Αγροτικό Αστέρα και Καλλιθέα δεν ανέδειξε νικητή. Στο γήπεδο του Ευόσμου οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.

Δυνατό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Αγροτικό Αστέρα και Καλλιθέα, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την α' φάση του Κυπέλλου. Οι "πράσινοι" με τους "κυανόλευκους" δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα και ως εκ τούτου στη ρεβάνς που θα γίνει στην Αθήνα όλα είναι ανοιχτά.

Στο 7' και στο 8' οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Διλμπέρη έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά Βελλίνης και Θεοδωρίδης δεν βρήκαν στόχο στα σουτ που επιχείρησαν. Την ίδια τύχη είχε το χτύπημα φάουλ του τελευταίου στο 28'. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 38', αλλά το σουτ του Τζάκσον μέσα από την περιοχή εξουδετέρωσε ο Γιακουμής με διπλή προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρναρέλλης εκματελλεύτηκε το λάθος του Σαρακατσάνου, στο 53', βγήκε απέναντι στον γκολκίπερ του Αγροτικού, ο οποίος έδιωξε με το σώμα. Στο 69' το σουτ του Σταματόπουλου έφυγε εκτός εστίας, ενώ στο 77' το βολέ του Φράγκου υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Βοσνιάδη, ο οποίος στο 57' αντικατέστησε τον Γιακουμή κάτω από τα γκολπόστ του Αγροτικού Αστέρα. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς αυτή του 90'+4', κατά την οποία το σουτ του Γέσιτς απέκρουσε δύσκολα ο Κατσούλης.

Την επόμενη εβδομάδα, την Τρίτη (15/9, 16.00) οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στο "Γρ. Λαμπράκης" και ο νικητής θα προκριθεί στους "32" του Κυπέλλου. Υπενθυμίζεται ότι το έτερο ματς της α' φάσης του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (10/9), οπότε και στις 16.30 ο Αχαρναϊκός θα υποδεχτεί στο Μενίδι τα Τρίκαλα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής (57' Βοσνιάδης), Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμεπρίδης, Μακρυδημήτρης, Θεοδωρίδης (80' Γιάντσης), Κουτσοσπύρος (69' Τοπούζης), Βελλίνης, Γέσιτς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μουχτάρης, Πίκολο, Ρουσάκης, Τεγούσης, Σταμόπουλος, Φράγκος (79' Σμυρλής), Αρναρέλλης, Τζάκσον (63' Τζάκσον), Παγώνης (85' Κατσικογιάννης).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ