ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χούτος: "Δίκαια ο ΠΑΟΚ πήρε τον τελικό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και δίκαια νίκησε την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Λάμπρο Χούτο, που παρακολούθησε τον τελικό Κυπέλλου στο Sport24.gr. Ποιον "έβγαλε" MVP της αναμέτρησης.

Δίκαιο τροπαιούχο χαρακτήρισε ο Λάμπρος Χούτος τον ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από το "Δικέφαλο", στον τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο παλαίμαχος επιθετικός παρακολούθησε τον τελικό από τα γραφεία του Sport24.gr και σχολίασε ζωντανά την αναμέτρηση στη LIVE πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα είπε:

" Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πάρα πολλές φάσεις για γκολ. Δίκαια ο ΠΑΟΚ πήρε τον τελικό, διότι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, και από πλευράς passing game, και από πλευράς ευκαιριών. Ενδεχομένως το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ τακτικά έδειξε καλύτερος από την ΑΕΚ. Φαινόταν το ότι ήξερε τι ήθελε να κάνει μέσα στο γήπεδο και γι' αυτό έκανε τόσες πολλές ευκαιρίες για γκολ. Από την άλλη, η ΑΕΚ δεν μπήκε από την αρχή τόσο καλά στο ματς. Έδειξε αγχωμένη, κάτι που φάνηκε από λανθασμένες πάσες των αμυντικών, που έβγαλαν σε τετ-α-τετ τους αντιπάλους τους. Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν πολύ καλή παρουσία, αλλά ιδιαίτερα ο Πρίγιοβιτς ήταν σημείο αναφοράς. "Κατέβαζε" την μπάλα κι έδωσε πολύ σωστές πάσες. Πολύ καλός ήταν κι ο Πέλκας".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ