ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χατζάρας: "Το αποτέλεσμα μας δίνει αυτοπεποίθηση"

Χατζάρας: "Το αποτέλεσμα μας δίνει αυτοπεποίθηση"
Χατζάρας INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Χατζάρας, στην συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Αιγινιακός.

Ο Γιώργος Χατζάρας δήλωσε ικανοποιημένος μετά την λήξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Αιγινιακός για την "λευκή" ισοπαλία της ομάδας του στους "Ζωσιμάδες".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Χατζάρα:

" Για μας που είμαστε νεοφώτιστοι στα επαγγελματικά σαλόνια, το αποτέλεσμα μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τα Γιάννινα είναι φυσικά πιο ποιοτική ομάδα και όταν έχεις έναν ποιοτικό αντίπαλο δεν θέλεις να σου κάνει πολλές επιθέσεις. Τα κατάφεραν τα παιδιά, πήραμε το θετικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν μας καθιστά φαβορί, πάλι τα Γιάννινα είναι. Δεν έχει προτεραιότητα για μας ο θεσμός, περισσότερο ήταν ένα τεστ για το πρωτάθλημα που ξεκινάει. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τους παίκτες μου.

Τα Γιάννινα είναι ποιοτική ομάδα, υψηλού επιπέδου και δεν κρίνονται από ένα ματς. Όταν έχεις 3 ματς σε μία εβδομάδα είναι φυσιολογικό να κάνεις αλλαγές, ακόμα κι εμείς ένα μικρό ροτέισον το κάναμε. Ομάδες σαν τα Γιάννινα δεν είναι αδιάφορες, είναι αξιοπρόσεκτος αντίπαλος, δεν είναι κακή ομάδα. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα σε αυτήν την περίπτωση. Χαίρομαι γι' αυτήν την ομάδα να είναι πάντα ψηλά".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ