ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου 0-0
INTIME SPORTS

Σε αγώνα για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας, Χανιά και Ολυμπιακός Βόλου ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στην Κρήτη. Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους (video).

Αν και είχε τις προϋποθέσεις για να πάρει τους τρεις βαθμούς και να κάνει το "2 στα 2", βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, τα Χανιά έμειναν στο "στείρο" 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Κρήτη για τον 8ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι, που προέρχονταν από το μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα, είχαν τις περισσότερες φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, χάνοντας δυο βαθμούς, που άξιζαν -βάσει εικόνας- να πάρουν.

Την πρώτη καλή φάση είχαν τα Χανιά, με τον Οικονομόπουλο στο 16', για να έρθει η "απάντηση" με τον Θέο (37'), ο οποίος κατέβασε την μπάλα, όμως το πλασέ του απέκρουσε με δυσκολία ο Σικαλιάς.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58', τα Χανιά είχαν τεράστια ευκαιρία σε κεφαλιά του Καμινιώτη, με τον Κασμερίδη να κάνει την αρχική επέμβαση και την μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι, ενώ τρία λεπτά μετά ο γκολκίπερ της ομάδας της Μαγνησίας απέκρουσε το πέναλτι του Πάγκαλου, κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Οι Κρητικοί του Σούλη Παπαδόπουλου, συνέχισαν να πιέζουν, έψαξαν το γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ, με τους Βολιώτες να κρατούν την ισοπαλία και να κάνουν "σεφτέ" στους πόντους, έχοντας χάσει στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό με 0-1 εντός έδρας.

Πολλά οφείλουν στον τερματοφύλακά τους, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και σε κάθε περίπτωση πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι που έφυγαν από το γήπεδο δίχως να έχουν χάσει, αν και υπήρξε μεγάλη πίεση στα καρέ τους.

Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Παγώνης, Παπατζίκος, Γκότοβος, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Καμινιώτης (46' Κρητικός), Γουέλκαμ, Οικονομόπουλος, Μαρτσάκης, Νύκταρης (46' Πάγκαλος).

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κασμερίδης, Μακρυδημήτρης Γιαλούσης (65' Σκοπελίτης), Ζέρης, Μαργαρίτης, Κεσίδης, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, Μέζα (55' Πινάρες), Θέος, Νικολιάς (46' Ντινόπουλος), Διαμαντόπουλος.

Η βαθμολογία:

Χανιά 4 (2 αγώνες)

Παναθηναϊκός 3 (1 αγώνα)

Ολυμπιακός Βόλου 1 (2 αγώνες)

Παναιτωλικός 0 (1 αγώνα)

Η επόμενη αγωνιστική:

Χανιά - Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ