ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βρύζας: "ΟΑΚΑ ο τελικός, εκτός αν..."

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ζήσης Βρύζας υποστήριξε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί πιθανότατα στο ΟΑΚΑ, ωστόσο εξετάζεται η καταλληλότητα γηπέδων όπως το AEL FC Arena και το Καυτανζόγλειο.

Ένα μικρό παράθυρο άφησε ανοικτό ο Ζήσης Βρύζας για την προοπτική διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας σε έδρα διαφορετική από το ΟΑΚΑ.

"Κατά 99% η έδρα τελικού θα είναι το ΟΑΚΑ και το παιχνίδι θα γίνει στις 6 Μαΐου. Για λόγους ισονομίας αν η ΑΕΚ φτάσει στον τελικό δεν αποκλείεται αλλαγή έδρας.

Εξετάζονται ήδη τα μέτρα ασφαλείας και καταλληλότητας άλλων εδρών όπως της Λάρισας και το Καυτανζόγλειο", τόνισε σχετικά ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην αναβολή της κλήρωσης για την ημιτελική φάση του θεσμού:

"Κατόπιν συνεννοήσεων με την Αστυνομία υπήρξε απόφαση για αναβολή. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι με την εξέλιξη αυτή. Οι ημερομηνίες είναι ξεκάθαρες. Οι πρώτοι ημιτελικοί είναι στις 12-13 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 25-27 Απριλίου".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ