ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βρέθηκε οπαδός με μαχαίρι σε νοσοκομείο από τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένας από τους χούλιγκαν που τράβηξε μαχαίρι στην πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου και κατεγράφη από τις κάμερες, βρέθηκε και φρουρείται σε νοσοκομείο. Φέρεται να ανήκει στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απέδωσαν οι έρευνες της αστυνομίας και ο οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος έφερε μαχαίρι στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και συγκεκριμένα στην πεζογέφυρα, ταυτοποιήθηκε και βρέθηκε σε νοσοκομείο. Ο ίδιος είναι τραυματισμένος από μαχαίρι και οι αρμόδιες Αρχές φρουρούν το δωμάτιο που βρίσκεται κλινήρης.

Ο 25χρονος χούλιγκαν, ήταν γνωστός εδώ και κάποιες ημέρες, με την αστυνομία να τον αναζητά. Είχε χτυπήσει και εκείνος στα εκτεταμένα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου και είχε παραμείνει στην πόλη της Μαγνησίας.

Από 'κει και πέρα, έχουν αναγνωριστεί άλλοι επτά οπαδοί της Ένωσης που συμμετείχαν στα επεισόδια πριν ξεκινήσει ο τελικός και αναζητούνται από τις Αρχές στην Αθήνα αλλά και εκτός Αττικής. Όσο για την έρευνα στη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται, αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ