ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΛΗΡΩΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
κλήρωση, μπαλάκια EUROKINISSI SPORTS

Οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και ΑΕΛ μπαίνουν στην κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις 11:00 βγαίνουν τα ζευγάρια στα γραφεία της ΕΠΟ με φόντο τον τελικό του ΟΑΚΑ.

Το Κύπελλο Ελλάδας μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία και σήμερα το πρωί (11:00) πραγματοποιείται η κλήρωση για τα ημιτελικά του θεσμού στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Η ΑΕΚ που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, ο κάτοχος του τροπαίου ΠΑΟΚ που άφησε εκτός τον Ατρόμητο, ο Πανιώνιος με το μεγαλοπρεπές 4-1 στη ρεβάνς με τη Λαμία και η ΑΕΛ που χρειάστηκε παράταση για να αποκλείσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα παλέψουν για την πρόκριση στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Οι τέσσερις αυτές ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα και μένει να δούμε αν θα έχουμε πρόωρο τελικό των δυο "Δικεφάλων" ή θα αποφύγουν τη μεταξύ τους σύγκρουση και θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον τελικό και να επαναλάβουν ό,τι και πέρυσι στο Πανθεσσαλικό, όταν ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που χαμογέλασε τελευταίος.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην έδρα της ομάδας που θα ακουστεί πρώτη, ενώ αναφορικά με τις ημερομηνίες των ημιτελικών αυτοί θα γίνουν το διάστημα 27 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου και 17-19 Απριλίου αντίστοιχα. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ