ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Το τρόπαιο και τα μετάλλια του τελικού έχουν παραδοθεί στην ΕΠΟ"

"Το τρόπαιο και τα μετάλλια του τελικού έχουν παραδοθεί στην ΕΠΟ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας "Έπαθλα Ζευς", Δημήτρης Λουμπαρδιάς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και εξήγησε πώς κατασκευάζονται τα τρόπαια και τα μετάλλια του τελικού του Κυπέλλου, αποκαλύπτοντας πως έχουν παραδοθεί ήδη στην ΕΠΟ.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας "Έπαθλα Ζευς", Δημήτρης Λουμπαρδιάς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" με τον Μηνά Τσαμόπουλο και τον Γιώργο Θαναηλάκη, για το πώς κατασκευάζονται το τρόπαιο και τα μετάλλια του τελικού του Κυπέλλου.

Για την κατασκευή του τροπαίου του τελικού: "Κατασκευάζουμε δύο κύπελλα. Το ένα είναι για την ΕΠΟ, για τα γραφεία και το άλλο είναι για την ομάδα που το κατακτά. Γύρω από το τρόπαιο μπαίνει ένα ταμπελάκι που αναγράφεται τροπαιούχος. Τα μετάλλια είναι μπρούτζινα, διαμέτρου εννέα εκατοστών και γύρω γύρω αναγράφει τους φιναλίστ".

Για το αν το τρόπαιο και τα μετάλλια του φετινού τελικού είναι έτοιμα: "Το κύπελλο και τα μετάλλια τα έχω παραδώσει, αλλά δεν ξέρω αν θα μου τα επιστρέψουν (σ.σ είπε αστειευόμενος) . Το κύπελλο που έχουμε, σαν προμηθευτής εγώ έχω φροντίσει να μην το πάρει κάποιος άλλος και να είναι μοναδικό, έτσι γίνεται η δουλειά".

Ακούστε το ηχητικό:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ