ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός: Τα γκολ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε με 2-0 του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο αλλά η είσοδος του Μπεργκ άλλαξε τα δεδομένα και το τριφύλλι. Τραγικό λάθος του Ιβανόφ στο πρώτο γκολ. (VIDEOS)

Ο Απόλλων Σμύρνης άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο 11' με γκολ του Σιατραβάνη που προήλθε από τραγικό λάθος του Ιβανόφ.

Σε μια κάθετη προς την πράσινη άμυνα ο Βούλγαρος στόπερ προσπάθησε να διώξει αλλά έκανε το "τσαφ" με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του και να φτάνει στον Σιατραβάνη ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Στιλ και τον πλάσαρε κάτω από τα πόδια για το 1-0 του Απόλλων Σμύρνης.

Οι γηπεδούχοι που ήταν ανώτεροι σε όλο το πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ και πάλι με τον Σιατραβάνη στο 43'.

Σε κόρνερ από τα δεξιά ο Χουχούμης δεν μπόρεσε να απομακρύνει και η μπάλα έφτασε στον επιθετικό του Απόλλων ο οποίος έκανε το γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Στιλ με τα ακροδάχτυλα προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα των πράσινων.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Μπεργκ άλλαξε τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό που μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή μέσα σε 10' λεπτά. Αρχικά στο 55' ο Μπεργκ υποδέχθηκε την πάσα του Λέτο και με εξαιρετικό τελείωμα μείωσε για το "τριφύλλι".

Στο 61' ο Μέστο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Εμποκού μόνος με σουτ μέσα από την περιοχή στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 2-2.

Στο 65' ο Μπουμάλ έβγαλε στον Μπεργκ, ο Σουηδός στον Λέτο και ο Αργεντινός δίνει το προβάδισμα στο "τριφύλλι". Στο 74' ο Ντάσιος έστειλε, άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 4-2 για τον Παναθηναϊκό. Στο 76' ο Σιατραβάνης μείωσε σε 4-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Δείτε τα βίντεο με το γκολ:

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ