ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το έγγραφο με το οποίο δόθηκε η άδεια για τον τελικό από γυναικολόγο!

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διεξάγεται απόψε (6/5,20:30) χάρη στην άδεια που πήρε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την οποία υπέγραψε γυναικολόγος. Δείτε το έγγραφο!

Ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ήταν στον "αέρα" τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/5) μετά τις ενστάσεις της ΓΓΑ σχετικά με την συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τελικά, λίγες ώρες αργότερα, τον γόρδιο δεσμό έλυσε έγγραφο της Περιφέρειας Θεσσαλίας η έδωσε το πράσινο φως για να διεξαχθεί ο τελικός απόψε (6/5, 20:30) στο Πανθεσσαλικό.

"Αποφασίζουμε την χορήγηση άδειας διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Επαγγελµατικών Οµάδων Ποδοσφαίρου περιόδου 2016-2017 που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου το Σάββατο 06 Μαίου 2017 ώρα 20:30" αναφέρει σχετικά η απόφαση η οποία καταλήγει:

"Η αρχή που εκδίδει την άδεια διεξαγωγής δεν φέρει καµία ευθύνη για οτιδήποτε συµβεί πριν, κατά τη διάρκεια και µετά από τους παραπάνω αγώνες".

Ακολουθεί η υπογραφή του αναπ/τή προϊσταμένου της διεύθυνσης δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας η οποία είναι γυναίκα και συγκεκριμένα μαιευτήρας-γυναικολόγος (!) και πρόκειται για την κ. Χρυσούλα Κολημήτρα. Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα η Live Sport με το πρωτοσέλιδό της το Σάββατο.

Δείτε την άδεια χορήγησης:

Το έγγραφο με το οποίο δόθηκε η άδεια για τον τελικό από γυναικολόγο!
Το έγγραφο με το οποίο δόθηκε η άδεια για τον τελικό από γυναικολόγο!

Δείτε εδώ σε pdf το έγγραφο

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ