ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τι αναφέρει η έκθεση των παρατηρητών του τελικού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η έκθεση των τριών παρατηρητών καταγράφει τα περιστατικά που συνέβησαν στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με βαριά πρόστιμα κινδυνεύουν οι δυο ομάδες. Αναμονή για την έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ θα βρεθούν οι δυο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το φινάλε του τελικού που βρήκε νικητή και τροπαιούχο τον "Δικέφαλο του Βορρά" με 2-0.

Η έκθεση των τριών παρατηρητών που βρέθηκαν στο γήπεδο, καταγράφει τα σκηνικά που έλαβαν χώρα, ενώ αναμένουμε και την έκθεση της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να φανεί αν υπάρχουν επιπλέον σκηνικά τα οποία δεν κατέγραψαν οι τρεις παρατηρητές. Η έκθεση της αστυνομίας λαμβάνεται συμπληρωματικά σε όσα κατέγραψαν οι αξιωματούχοι του αγώνα.

Με βάση τα όσα γράφουν οι τρεις παρατηρητές, Kώστας Ντάσιος, Θωμάς Κάρτσακλας και Αντώνης Φωτεινός, οι δυο Δικέφαλοι κινδυνεύουν με βαριά πρόστιμα και όχι με τιμωρία της έδρας τους ή αφαίρεση βαθμών.

Οι ρίψεις φωτοβολίδων και αντικειμένων που αναφέρονται στην έκθεση δεν προκάλεσαν ούτε καν προσωρινή διακοπή του αγώνα από τον Ισπανό ρέφερι, Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, δεν υπήρξαν σωματικές βλάβες, ενώ ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά στην ώρα και ολοκληρώθηκε επίσης κανονικά χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις.

Η εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, όπως αναφέρει η έκθεση των παρατηρητών, δεν έφερε βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας. Αν συνέβαινε αυτό, τότε οι ομάδες θα κινδύνευαν άμεσα τόσο με αφαίρεση βαθμών όσο και με τιμωρία της έδρας τους. Επίσης, αναφέρεται το άναμμα καπνογόνων, με τις ομάδες να είναι υπότροπες, αλλά όχι δις υπότροπες, ώστε να κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας. Είναι ξεχωριστές οι υποτροπές για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Όσο για τα αποδυτήρια και τη φυσούνα, δεν έχει καταγραφεί κάποιο περιστατικό, ενώ οι ομάδες έφτασαν και αποχώρησαν χωρίς προβλήματα από το γήπεδο. Εν ολίγοις, διαφαίνεται πως οι δυο ομάδες θα τιμωρηθούν με πρόστιμο και δεν θα ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με λιγότερους βαθμούς ή χωρίς κόσμο στα πρώτα εντός έδρας ματς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ