ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα σενάρια πρόκρισης στον όμιλο του Παναθηναϊκού

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ
ΟΦΗ, Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Σε περιπέτειες μπήκε ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα (2-1) από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Δείτε τα σενάρια πρόκρισης στον 3ο όμιλο, τη βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί και την επόμενη αγωνιστική.

Η ήττα (2-1) του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ έβαλε σε μπελάδες το "τριφύλλι". Οι "πράσινοι" θα παλέψουν για την πρόκριση στην 3η και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Κύπελλο, αν και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αποκλειστούν.

Αν ο ΟΦΗ με τον Ηρακλή μείνουν ισόπαλοι την τελευταία αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός είναι εκτός ό,τι και αν γίνει. Οι "πράσινοι" θέλουν να υπάρξει νικητής στο ΟΦΗ - Ηρακλής και αν αυτός είναι ο ΟΦΗ, τότε τον νοιάζει η διαφορά τερμάτων της ήττας του Ηρακλή και της νίκης του επί του Απόλλωνα.

Αυτή τη στιγμή η διαφορά τερμάτων έχει ως εξής: Ο Παναθηναϊκός είναι στο -4 από τον Ηρακλή και στο -1 από τον ΟΦΗ.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1) Ηρακλής 4 (3-0)

2) Απόλλων Σμύρνης 3 (1-3)

3) ΟΦΗ 3 (2-2)

4) Παναθηναϊκός 1 (1-2)

Η επόμενη αγωνιστική:

ΟΦΗ - Ηρακλής (13/12)

Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός

Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων για τις θέσεις, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.

Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός πίνακας, με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.

Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε συντάσσεται νέος ειδικός βοηθητικός πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβαθμία ομάδων τότε συντάσσεται νέος, βοηθητικός πίνακας με κριτήριο την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί, θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί από τη φάση των ομίλων, με τους αντιπάλους να είναι δύο ομάδες από τη Football League και ο ουραγός της Superleague.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ