ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα πρώτα ματς μετά τη διακοπή

Τα πρώτα ματς μετά τη διακοπή
INTIME SPORTS

Οι αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθούν κανονικά τις ημερομηνίες που έχουν οριστεί. Αυτό προκύπτει από τη συνομιλία Μπέλου - Γαβριηλίδη.

Η απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή ήταν να μη γίνει αγωνιστική στη Superleague. Δεν είχε διευκρινιστεί τι θα γίνει με τα παιχνίδια του Κυπέλλου που έχουν ήδη οριστεί. Αναφερόμαστε στις αναμετρήσεις της 2η αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης.

Κατόπιν επικοινωνίας που είχε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης με τον πρόεδρο της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας), Ζήση Μπέλλο, δόθηκε το ''πράσινο φως'' για να γίνουν τα ματς.

Δηλαδή το Πανιώνιος - Ηρακλής (Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015, 19.00), το Απόλλων Σμύρνης - Χανιά (Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, 16.00) και το Ξάνθη - ΟΦΗ (Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, 19.30) θα διεξαχθούν κανονικά.

Το ΑΕΚ - Ολυμπιακός είναι ακόμη στον ''αέρα'', μια και καταστήθηκε σαφές από τους αρμοδίους φορείς να μην οριστεί το παιχνίδι την προσεχή εβδομάδα, λόγω της τεταμένης κατάστασης που εξακολουθεί να υπάρχει.

Τι λέει για αυτό η πλευρά του υφυπουργού αθλητισμού; Ότι αν εντέλει οριστεί το ματς , ''θα συνεκτιμηθεί η κατάσταση με την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ και αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, τότε μπορεί να γίνει ο αγώνας''.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ