ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε σε βίντεο το γκολ με το οποίο ο Ροντρίγκο Μολέντο άνοιξε το σκορ και το γκολ με το οποίο ο Σεμπαστιάν Λέτο έκανε το 2-0 στον ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο άνοιξε το σκορ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης", πιάνοντας κεφαλιά μετά από έξοδο του Παναγιώτη Γλύκου.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας είχε προβεί σε εκπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά του Μάρκους Μπεργκ, από την οποία προέκυψε κόρνερ από δεξιά για τους "πράσινους".

Ο Γλύκος βγήκε για να διώξει ένα γέμισμα μετά από το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Μπεργκ, ο οποίος την έδωσε στον Μολέντο με το κεφάλι κι ο Βραζιλιάνος στόπερ νίκησε τόσο τον αντίπαλο τερματοφύλακα που επέστρεφε στην εστία, όσο και τους δύο αμυνομένους που είχαν οπισθοχωρήσει για να καλύψουν.

Στο 83ο λεπτό, μετά από μία φάση διαρκείας έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Πολ Ζοζέ Εμποκού προσπάθησε να σουτάρει, η μπάλα κόντραρε κι έφτασε στον αμαρκάριστο Μπεργκ αριστερά κι εντός περιοχής, αυτός με τη μία έδωσε πάσα στον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος βρισκόταν στην ίδια ευθεία με τον Σουηδό και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ