ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συναδινός: "Ο τελικός της ντροπής..."

Συναδινός: "Ο τελικός της ντροπής..."

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, αναφέρθηκε στα θλιβερά επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, χαρακτηρίζοντάς τον ντροπή και τόνισε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, μίλησε για τα θλιβερά επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντάς το παιχνίδι ντροπή και τόνισε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά και πως δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την εικόνα που είδαμε.

"O τελικός της ντροπής ήταν έτσι όπως το λέτε. Ήταν ένας τελικός, τον οποίον οι διοργανωτές και όσοι συμμετείχαν, δεν τον αντιμετώπισαν με το αίσθημα της ευθύνης που χρειάζεται προκειμένου να πείσουν ότι θέλουν να βοηθήσει το ποδόσφαιρο να ξεπεράσει τις παθογένειές του.

Δεν έχουμε λόγια για την εικόνα που είδαμε, όλη η Ελλάδα την είδε και νομίζω ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν είναι καθόλου εύκολα και χρειάζεται να ληφθούν ριζικά μέτρα για να μην έχουμε τα ίδια πράγματα. Πρέπει όμως οι ίδιοι οι διοικούντες των ομάδων και η διοίκηση της ΕΠΟ και η Super League να αποφασίσουν ότι θέλουν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο και να μπορέσουν κατ' αρχήν να συνεννοηθούν μεταξύ τους", ανέφερε ο κ. Συναδινός.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ