ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σύσκεψη κορυφής στις 25 Απριλίου για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Στις 25 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη σύσκεψη με ΟΑΚΑ, αστυνομία και ομάδες για την οργάνωση του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, σε μια επανάληψη της περσινής μάχης των δυο "Δικεφάλων" στο Πανθεσσαλικό, με την ελπίδα βέβαια να μην συμβούν έκτροπα όπως στον Βόλο.

Σήμερα (19/4) έφτασε χαρτί στην ΕΠΟ για σύσκεψη κορυφής με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ, την ελληνική αστυνομία που θα επιφορτιστεί το κομμάτι της ασφάλειας και φυσικά τις δυο ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο.

Στη συνάντηση αυτή θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομαλή τέλεση του τελικού, που όλοι αντιλαμβάνονται ότι θα είναι και σοβαρό κρας τεστ για τους ξένους αξιωματούχους και για την απόφασή τους για Grexit ή όχι.

Οι δυο ομάδες θα θέσουν το αίτημά τους για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα λάβουν, φυσικά η αστυνομία θα εκφράσει την δική της θέση, διότι θα πρέπει να πληρούνται όλες οι συνθήκες ασφαλείας και πολλά άλλα ανοιχτά ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν.

Προφανώς και δεν θα είναι η μοναδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ όλων των υπευθύνων, διότι θα ακολουθήσουν και άλλες. Τα περσινά επεισόδια αποτελούν... οδηγό προς αποφυγή, ώστε να αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα στο -σαφώς πιο κατάλληλο- ΟΑΚΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ