ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στους "32" του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ, 2-0 τον Αχαρναϊκό

Στους "32" του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ, 2-0 τον Αχαρναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τα γκολ των Πατρίκ Βουό και Ιμπάν Ράντι, ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τον Αχαρναϊκό στη Νέα Σμύρνη κι εξασφάλισε την πρόκρισή του στους "32" του Κυπέλλου Ελλάδας. Δύο ασίστ ο Χαντί.

Το πρώτο ματς, στο "Γεντί Κουλέ", είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα με την πρόκριση να είναι ανοικτή στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης. Ο ΟΦΗ έφθασε ακτοπλοϊκώς στην Αθήνα την Κυριακή και χάρη στα γκολ των Πατρίκ Βουό και Ιμπάν Ράντι νίκησε με 2-0 τον Αχαρναϊκό κι έγινε μετά τη Σπάρτη η δεύτερη ομάδα που συμπληρώνει το παζλ των ομάδων στη φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας.

O Αχαρναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη και είχε τρεις ευκαιρίες να παραβιάσει την εστία του Δερμιτζάκη.

Στο τέταρτο λεπτό, ο Γουερέ βγήκε από τα αριστερά, έκανε την κούρσα αλλά ο γκολκίπερ της ομάδας του Ηρακλείου απομάκρυνε σε κόρνερ. Στην εκτέλεση αυτού, ο Τζιώρας έπιασε το ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 6', ο Γουερέ κινήθηκε από τα αριστερά, "άδειασε" τον Κιάσσο, ο Τζιώρας βρέθηκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας του Αχαρναϊκού, αλλά η προβολή του ήταν απογοητευτική δεδομένης της ποιότητας και της εμπειρίας του.

Στους "32" του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ, 2-0 τον Αχαρναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κόντρα στη ροή του ματς, οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με τον Πατρίκ Βουό. Ο Χαντί έκανε τη σέντρα, η άμυνα της ομάδας του Μενιδίου αδράνησε και ο Πατρίκ Βουό πρόλαβε την έξοδο του Αποστολίδη και με προβολή άνοιξε το σκορ.

Στο 19', ο Ιβοριανός φορ του ΟΦΗ, είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο κι αυτά της ομάδας του αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή κι ο Μουστάκης απομάκρυνε.

Στο 26ο λεπτό, ο Γουερέ επιχείρησε μια φιλόδοξη σέντρα-σουτ, ωστόσο η εκτέλεση δεν ήταν ανάλογη της σύλληψής. Στο δεύτερο ημίχρονο τα νεύρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων έπαιξαν... μπάλα, καθώς ο διαιτητής έβγαλε αρκετές κίτρινες κάρτες από την τσέπη του.

Στους "32" του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ, 2-0 τον Αχαρναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο 62', ο Χαντί βγήκε από τα αριστερά, έκανε και το σουτ, αλλά ο Αποστολίδης απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 78ο λεπτό ο Αχαρναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση όταν ο Τζιώρας έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Δερμιτζάκη.

Οι λιγοστές ελπίδες της ομάδας του Μενιδίου "ψαλιδίστηκαν" στο αμέσως επόμενο λεπτό όταν ο Μαρής αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Τελικά ο ΟΦΗ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ιμπάν Ράντι, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από τη σέντρα του Χαντί. Το τελικό 0-2 έδωσε στον ΟΦΗ την πρόκριση στους "32" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θυμηθείτε εδώ live την εξέλιξη του ματς

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Αποστολίδης, Σωτηράκος (62' Ψιάνος), Χριστοφιλέας, Ματσούκας, Παπατόλιος (69' Πλαβούκος), Τσεμπερίδης, Γουερέ (78' Ντάγκρας), Αναστασίου, Μαρής, Μουστάκης, Τζιώρας

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Όστοϊτς, Μιλοσάβλιεβ (63' Φαζός), Βουό (83' Μασάδο), Χαντί, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Κιάσσος (63' Ράντι), Βαλλιάνος

ΓΚΟΛ: 12' Βουό, 87' Ράντι

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ