ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Stoiximan.gr: Τελικός Δικεφάλων με εκπλήξεις

Stoiximan.gr: Τελικός Δικεφάλων με εκπλήξεις

Το ντέρμπι Δικεφάλων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, προσφέρει τεράστιες στοιχηματικές ευκαιρίες από το Stoiximan.gr.

Η μεγάλη ώρα έφτασε και στο Πανθεσσαλικό (06/05, 20:30) ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους με στόχο το τρόπαιο, έχοντας αποκλείσει ήδη Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, χωρίς να υπάρχουν σοβαρές απουσίες λόγω τιμωρίας ή τραυματισμού, με συνέπεια να βάλουν τα δυνατά τους για να ολοκληρώσει με επιτυχία τη σεζόν.

Η Ένωση το έχει καταφέρει αυτό στο παρελθόν τρεις χρονιές, ωστόσο στο Stoiximan.gr ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται με ελαφρύ προβάδισμα κατάκτησης του τροπαίου. Το 1939, το 1978 και το 1983 οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά στον τελικό, ωστόσο και στις τρεις περιπτώσεις νικητές αναδείχθηκαν οι "κιτρινόμαυροι".

Εξάλλου, η ΑΕΚ είναι η κάτοχος του τροπαίου, αφού πέρυσι είχε νικήσει τον Ολυμπιακό με 2-1 στην κανονική διάρκεια, σενάριο που προσφέρεται στο 3.25 φέτος από το Stoiximan.gr. Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, επιθυμεί να επιστρέψει στους τίτλους 14 χρόνια μετά τον τελευταίο του, το Κύπελλο Ελλάδας του 2003, κόντρα στον Άρη με 1-0, ένα σκορ που προσφέρεται στο 6,75 γι' αυτόν τον τελικό.

Τα φώτα αναμένεται να πέσουν στη γραμμή κρούσης των δύο ομάδων, οπού δεσπόζουν οι δύο μεταγραφές Ιανουαρίου, Aλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Σέρχιο Αραούχο, με 9 και 8 γκολ αντίστοιχα. Ο Stoiximan.gr προσφέρει σε ελκυστική απόδοση το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Πρίγιοβιτς και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ενώ σε ακόμη υψηλότερη απόδοση προσφέρεται το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Αραούχο και να κερδίσει η ΑΕΚ.

Από το σύνολο των τουλάχιστον 210 ειδικών στοιχημάτων του Stoiximan.gr, μερικά εκ των οποίων προσφέρονται με μηδενική γκανιότα και moneyback offer, ξεχωρίζουν επιλογές όπως το να σκοράρουν με πέναλτι τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ ή το να μην υπάρξει σκορ στο 90λεπτο, αλλά να παραχωρηθούν τουλάχιστον 10 κόρνερ. Όλα αυτά, φυσικά, μαζί με ειδικά στοιχήματα για παίκτες, κάρτες, κόρνερ αλλά και τον τρόπο ανάδειξης του Κυπελλούχου Ελλάδας, σε έναν αγώνα όπου οι δύο "δικέφαλοι" εγγυώνται συγκινήσεις.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ