ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΟΑΚΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΟΑΚΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος δεσμεύτηκε στον διοικητικό ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, πως ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ και πουθενά αλλού. (AUDIO)

Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο σύμφωνα με την προκήρυξη της διοργάνωσης. Αυτό δεσμεύτηκε και ο Βαγγέλης Γραμμένος στο Δημήτρη Μελισσανίδη. Όπως πρώτος μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 ο πρόεδρος της ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει η έδρα του τελικού.

Η προκήρυξη του Κυπέλλου, πάντως, αφήνει παράθυρο για αλλαγή έδρας. Σύμφωνα με το Άρθρο 5 της προκήρυξης του Κυπέλλου τονίζεται ότι η αρμόδια επιτροπή της διοργάνωσης μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγή της έδρας εάν το κρίνει απαραίτητο.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο του Ο.Α.Κ.Α. Η Ε.Π.Ο., μετά από πρόταση της Επιτροπής Κυπέλλου, δύναται να αποφασίσει διαφορετικά και να ορίσει άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του".

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/2) ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΛ την ΑΕΚ. Οπότε είναι εξαιρετικά πιθανό να έχουμε μία επανάληψη του περσινού τελικού ανάμεσα στους δύο δικεφάλους.

Πάντως, ήδη από την πλευρά του ΠΑΟΚ έχει τονιστεί ότι εάν είναι πάλι αυτό το ζευγάρι του τελικού ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του, Δημοκράτης Παπαδόπουλος έριξε στο τραπέζι τη λύση του Πανθεσσαλικού.

Ακούστε το ηχητικό

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ