ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στο ΦΕΚ η διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας

Στο ΦΕΚ η διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας
ΠΑΟΚ κύπελλο Ελλάδας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εντελώς τυχαία δημοσιεύτηκε την Παρασκευή η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για την διακοπή του κυπέλλου στο φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης και λίγες ώρες αργότερα ο... μπαμπούλας της FIFA επέστρεψε.

Την ημέρα που ηFIFAαποφάσισε να δώσει διορία εβδομάδων για την άρση της απόφασης της διακοπής του Κυπέλλου Ελλάδας, δημοσιεύτηκε στο φύλλο εφημερίδας της Κυβέρνησης η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

Η... επιλογή της ημερομηνίας πάντως, είναι εντελώς τυχαία καθώς η απόφαση που πάρθηκε στις 3 Μαρτίου είχε σταλεί εδώ και ημέρες στο εθνικό τυπογραφείο και... απλά δημοσιεύτηκε σήμερα, πριν διαρρεύσει το τελεσίγραφο της παγκόσμιας ομοσπονδίας που θα πάρει επίσημη μορφή την ερχόμενη Δευτέρα.

Σε αυτήν τονίζεται μεταξύ άλλων ότι:

“κρίνεται ότι συγκεντρώνονται οι προϋποθέσεις του νόμου, που δικαιολογούν την οριστική διακοπή της διοργάνωσης του κυπέλλου Ελλάδος, καθόσον τα εξόχως σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα ΠΑΟΚ − ΟΣΦΠ για τα ημιτελικά του θεσμού, σε συνδυασμό με πρόσφατα γεγονότα βίας και σε άλλους ποδοσφαιρικούς αγώνες ομάδων που μετέχουν στα ημιτελικά του εν λόγω θεσμού καθιστούν σφόδρα πιθανό το ενδεχόμενο εκδήλωσης νέων βίαιων γεγονότων, απροσδιόριστης έκτασης και βαθμού, μη ανεκτών από την Πολιτεία και κατά την πρόβλεψη του πρόσφατα ψηφισθέντος νόμου, άμεσα τιμωρητέων”.

Στο ΦΕΚ η διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας

Στο ΦΕΚ η διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας

Photo Credits: Action images

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ