ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στο 95' ο Αστέρας, 1-0 τη Βέροια

Στο 95' ο Αστέρας, 1-0 τη Βέροια
Αστέρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με σουτ του Τσουκαλά στο 95' ο Αστέρας, επικράτησε 1-0 της Βέροιας στην Τρίπολη για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου, σε ένα επεισοδιακό, γεμάτο ένταση, παιχνίδι με δύο απευθείας κόκκινες (Μπέρτος - Μπαλάφας).

Επεισοδιακό παιχνίδι στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Βέροια, για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σταύρος Τσουκαλάς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 95' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, από πάσα του Κώτσιρα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Αρκάδων.

Πατήστε εδώ και δείτε το live του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικά κακό. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά μέχρι εκεί. Μόνο μια κεφαλιά του Ιωαννίδη και ένα σουτ του Δημούτσου, που δεν προκάλεσαν ανησυχία στον Καντιμοίρη. Από τη μεριά της η Βέροια παρατάχθηκε με κυρίως αμυντικούς προσανατολισμούς, να μην δεχτεί γκολ κι ό,τι προκύψει στην αντεπίθεση.

Στο 95' ο Αστέρας, 1-0 τη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα των γηπεδούχων δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον Ελευθερόπουλο να προχωρά σε διπλή αλλαγή στο 58', ρίχνοντας στο ματς Τσουκαλά και Τσιλιανίδη. Πάλι μια από τα ίδια για τους Αρκάδες, με τους "κυανέρυθρους" του Θωμά Γράφα να κρατούν με ευκολία το μηδέν στα μετόπισθεν.

Ώσπου στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε χαμός. Στο 80' ο Μάσα πέφτει στην περιοχή και ζητά πέναλτι. Ο διαιτητής Μήτσιος δεν καταλογίσει παράβαση, αφού όντως δεν υπήρχε πέναλτι. Ο Μπαλάφας πήγε να σηκώσει τον Αργεντινό, με τον Μπέρτο να σπρώχνει τον Μπαλάφα. Ακολούθως ο Καλτσάς χτυπά τον Χαροντάκη πάνω στην ένταση (κινδυνεύει με τιμωρία), όμως κι άλλοι παίκτες μπήκαν στον καυγά, όπως ο Μαραγκός.

Στο 95' ο Αστέρας, 1-0 τη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μήτσιος έδειξε απευθείας κόκκινη σε Μπαλάφα και Μπέρτο, αλλά και κίτρινες σε Τσιλιανίδη - Μαραγκό. Στο 95', τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κώτσιρας, που είχε μπει στο 83', στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αστέρα, βγήκε από τα δεξιά, γύρισε στον Τσουκαλά κι αυτός με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη ( 1-0).

Στο 95' ο Αστέρας, 1-0 τη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Ευαγγέλου, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος (58' Τσιλιανίδης), Χαμντανί, Καλτσάς (83' Κώτσιρας), Φαρίνια (58' Τσουκαλάς), Μάσα, Ιωαννίδης

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μελικιώτης, Σισοκό (75' Καλί), Ναβαλόφσκι, Ασίγκμπα, Αρσε (67' Μπαλάφας), Μαραγκός, Χαροντάκης, Βίτι (56' Μαλόν Αραγονές), Σισίνιο.

Διαιτητής: Μήτσιος

Βοηθοί: Φραγκιαδάκης, Δημόπουλος

Έτσι έπαιξαν Αστέρας Τρίπολης - Βέροια:

Στο 95' ο Αστέρας, 1-0 τη Βέροια
Στο 95' ο Αστέρας, 1-0 τη Βέροια

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

1. Άρης 3

2. Αστέρας Τρίπολης 3

3. Βέροια 0

4. Αιγινιακός 0

Photo credits: Action Images

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ