ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στις 20.30 ο τελικός του Κυπέλλου

Στις 20.30 ο τελικός του Κυπέλλου
Κύπελλο Ελλάδας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 20.30, αντί για τις 21.00, θα ξεκινήσει το Σάββατο (7/5) ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Κάθε παίκτης έχει δικαίωμα για μία πρόσκληση, Παρασκευή (6/5, 12.00 - 12.30) οι συνεντεύξεις Τύπου των φιναλίστ.

Κατά μισή ώρα νωρίτερα θα αρχίσει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο ΟΤΕ TV, που έχει τα δικαιώματα της αναμέτρησης, είναι σε συζητήσεις με την κρατική τηλεόραση, προκειμένου το ματς να μεταδοθεί και από "ελεύθερο κανάλι", αλλά σε μαγνητοσκόπηση.

Από εκεί και πέρα, έγινε γνωστό ότι εκτός από τις 30 προσκλήσεις που έχει δικαίωμα να λάβει κάθε ομάδα, κάθε ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα για μία πρόσκληση. Έτσι, συνολικά οι ομάδες θα λάβουν 150 προσκλήσεις, ενώ η απόφαση αναφέρει πως άλλες 250 θα πάρει η ΕΠΟ. Οι λίστες θα σταλούν την Πέμπτη (5/5) στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και από εκεί στην ΓΑΔΑ.

Την Πέμπτη (5/5) θα κάνει γνωστούς η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τους βοηθούς του Τάσου Σιδηρόπουλου, αλλά και τους δύο επιπρόσθετους. Σύμφωνα με την απόφαση, άπαντες θα πρέπει να είναι διεθνείς. Οι Δαμιανός Ευθυμιάδης και Πολυχρόνης Κωσταράς, είναι οι δυο βοηθοί που παίζουν μαζί του στην Ευρώπη και πιθανότατα να οριστούν αυτοί.

Ως τέταρτο, ο Σιδηρόπουλος χρησιμοποιούσε τον Λάζαρο Δημητριάδη, ενώ ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με τους επιπρόσθετους βοηθούς που στα τελευταία του ευρωπαϊκά ματς ήταν οι Μιχάλης Κουκουλάκης και Χαράλαμπος Καλογερόπουλος. Διεθνείς είναι και οι Ακρίβος, Γρεβένης, Κούλα Χασάν, Αλεξέας, Καρσιώτης, Τουμπακάρης και Πετρόπουλος.

Αναφορικά με τις συνεντεύξεις Τύπου των φιναλίστ, η ΕΠΟ ενημέρωσε: " Σας ενημερώνουμε ότι οι Συνεντεύξεις Τύπου των φιναλίστ του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2016 θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 6/5/2016 και ώρα 12:00 (ΑΕΚ), 12:30 (Ολυμπιακός). Οι Συνεντεύξεις Τύπου θα καλυφθούν live και γι' αυτόν τον λόγο παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ