ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην τελική ευθεία οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Στην τελική ευθεία οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση των εργασιών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς απομένουν μόνο μικρές λεπτομέρειες προκειμένου να είναι έτοιμο για τον τελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (06/05, 20:30).

Μικρές λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ενόψει του τελικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (06/05, 20:30). Οι ιθύνοντες την ΕΠΟ είναι αισιόδοξοι ότι μέχρι την Παρασκευή (05/05) θα έχει βρεθεί λύση σε όποια μικροπροβλήματα έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Απ' την πλευρά της, η Αστυνομία είναι σύμφωνη στη διεξαγωγή της αναμέτρησης στο στάδιο του Βόλου, αρκεί να τηρηθούν η τάξη και τα μέτρα που αποφασίστηκαν κατά τη σύσκεψη του περασμένου Σαββάτου (29/04). Θυμίζουμε πως κάθε ομάδα θα έχει από 8.000 θεατές, ενώ η ΕΠΟ αναμένεται να διαθέσει 2.460 εισιτήρια. Περίπου 4.200 κόπηκαν από την Αστυνομία για τη δημιουργία τριών ζωνών ασφαλείας μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με την τοποθέτηση επιπλέον διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων.

Στον αντίποδα, σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει τη φύλαξή του σταδίου και η οποία συνεχίζει την εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης με κάμερες, προκειμένου να ελέγχονται οι χώροι που προβλέπεται.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν συνολικά 120 κάμερες, εκ των οποίων οι περισσότερες εξωτερικά του γηπέδου, με αποτέλεσμα να προστίθενται κάποιες στους εσωτερικούς χώρους. Επίσης, στο γήπεδο θα μπει νέα γραμμή ίντερνετ, αλλά δεν είναι γνωστό αν θα καταφέρει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στις τουαλέτες που δεν υπάρχουν σε μία από τις θύρες του γηπέδου, θα τοποθετηθούν χημικές, όπως είχε συμβεί και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2007 μεταξύ της ΑΕΛ και του Παναθηναϊκού, προσφορά του δήμου Βόλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ