ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην κόψη του ξυραφιού ο τελικός

Στην κόψη του ξυραφιού ο τελικός
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή που εμφανίζεται αρνητικός για διεξαγωγή του στις 15 Μαΐου και η απάντηση της ΕΠΟ για τις ημερομηνίες

Η ΕΠΟ όρισε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την Κυριακή 15 Μαϊου, ο Σταύρος Κοντονής δηλώνει ότι με την απόφαση που πήρε την προηγούμενη Παρασκευή απαγορεύεται η διεξαγωγή του τουλάχιστον μέχρι τις 17/5 και έτσι η. γιορτή του ποδοσφαίρου είναι ξανά στον αέρα.

Οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά την επίσημη τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού που αναμένεται εντός της ημέρας. Ο Σταύρος Κοντονής πάντως, δηλώνει αρνητικός στην διεξαγωγή του τελικού στις 15 Μαΐου καθώς υποστηρίζει ότι παραβιάζεται η απόφαση του για 10ημερη τουλάχιστον αναβολή.

Από την ΕΠΟ απαντούν ότι δεν υπάρχουν άλλες ημερομηνίες. Ότι ο τελικός για παράδειγμα δεν μπορεί να διεξαχθεί αργότερα, στις 18 Μαΐου για παράδειγμα « γιατί τότε θα διεξαχθεί ο τελικός τουEuropa Leagueκαι απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σε εθνικό επίπεδο και θα έπεφτε ο ένας αγώνας πάνω στον άλλον» ( ηSuperLeagueπάντως, έχει ορίσει κανονικά αγωνιστική τωνplayoff ). Ούτε στις 22 Μαϊου όμως, τονίζουν ότι μπορεί να διεξαχθεί γιατί είναι μεγάλο το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας για τον Ολυμπιακό. Δηλώνουν δε, αποφασισμένοι να τραβήξουν το σχοινί στα άκρα σημειώνοντας ότι αν δεν διεξαχθεί τελικός στις 15 Μαΐου, αφενός δεν θα γίνουν ταplayoffsκαι οι ομάδες θα δηλωθούν στην Ευρώπη με βάση την επικυρωμένη βαθμολογία και αφετέρου θα επανέλθει το σενάριο του Grexit. Μπάχαλο δηλαδή.

Σήμερα πάντως, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας πρέπει να ορίσει τους διαιτητές για την πρεμιέρα τωνplayoffsπου είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11/5 και όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί κανονικά. Οι υπόλοιπες αγωνιστικές όμως, είναι αμφίβολο.

Ο Γιώργος Μποροβήλος δε, για αύριο Τρίτη 10/5 έχει συγκαλέσει σύσκεψη των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιου που παίρνουν μέρος σταplayoffsαλλά και του Ολυμπιακού που παίζει στον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ