ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα Πόντου, 1-0 τον Αιγινιακό

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΚΑΒΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΚΑΒΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Πόντου νίκησε 1-0 τον Αιγινιακό εκτός έδρας για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και έκανε ιδανικό ξεκίνημα. Ο Εντουάρντο Μπρίτο "χρυσός" σκόρερ για τους φιλοξενούμενος στο 84ο λεπτό.

O Εντουάρντο Μπρίτο επέστρεψε ύστερα εννιά χρόνια στον Απόλλωνα Πόντου και άρχισε την... απόσβεση, αφού χάρη σε δικό του γκολ, η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη πήρε σπουδαίο διπλό με 1-0 κόντρα στον Αιγινιακό για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αιγινιακός θέλησε να αιφνιδιάσει τον Απόλλωνα Πόντου, μόλις στο 4ο λεπτό, αλλά το πλασέ στην κίνηση του Γιατζιτζόγλου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή απ' τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος, χάνοντας μία καλή ευκαιρία στο 23', όταν το σουτ του Σοφιάνη λίγο έξω απ' την μεγάλη περιοχή, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Καλογεράκη.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Κώστα Νικολαΐδη να είναι καλύτεροι, αλλά να αδυνατούν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά απ' την εστία του Καλογεράκη. Μοναδική καλή στιγμή ένα σουτ του Παπαδόπουλου στο 62', το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο γκολκίπερ του Απόλλωνα. Τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Μπρίτο με όμορφο πλασέ νίκησε τον Καραγκιόζη, διαμορφώνοντας το 1-0. Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων, το σκορ δεν άλλαξε, με τον Απόλλωνα να φεύγει μ' ένα σημαντικό αποτέλεσμα απ' το Αιγίνιο.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Βλάχος (90' Σισέ), Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Ζούρκος (58' Αντωνιάδης), Παπαδόπουλος (73' Τσολακίδης), Γκατσολάλι, Σοφιάνης, Δωματάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης (56' Μιλοσάβλιεβ), Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ενλουντουλού, Καλογέρης (88' Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Κυβελίδης (69' Μπρίτο).

Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Απόλλων Πόντου 3 (1-0)

2. ΠΑΟΚ 0 (0-0)*

3. Λεβαδειακός 0 (0-0)*

4. Αιγινιακός 0 (0-1)

*Ο ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό αγωνίζονται την Τετάρτη (20/09, 18:15)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ