ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Skoda Ξάνθη-Ηρακλής 2-2

Skoda Ξάνθη-Ηρακλής 2-2
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής "ξύπνησε" στο δεύτερο ημίχρονο και πέταξε εκτός Κυπέλλου την Skoda Ξάνθη. Η ομάδα της Ξάνθης προηγήθηκε με 2-0 με τον "γηραιό" να ισοφαρίζει στο 90' σε 2-2 και με το 1-0 του πρώτου αγώνα να περνάει στους "16".

Την πρόκριση στην Γ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγυρίζει από το απόγευμα της Πέμπτης (31/10) ο Ηρακλής.

Ο "γηραιός" με γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης πήρε την ισοπαλία 2-2 με την Skoda Ξάνθη και την πέταξε εκτός Κυπέλλου, καθώς είχε νικήσει στο πρώτο ματς με 1-0 στο Καυτανζόγλειο.

Η Skoda Ξάνθη προηγήθηκε σχετικά γρήγορα με δύο γκολ του Μάνταλου στο 30' και το 33' καλύπτοντας το σκορ του πρώτου αγώνα, με τον Ηρακλή να "ξυπνάει" στο δεύτερο ημίχρονο και να παίρνει την πρόκριση με γκολ των Σιατραβάνη και Πουρτουλίδη.

Δείτε εδώ το LIVE των αγώνων

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Skoda Ξάνθη Arena

Διαιτητής: Δελφάκης (Αργολίδας)

Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αργολίδας), Πετρόπουλος (Αργολίδας)

Skoda Ξάνθη (Μάουρερ): Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κάλβο (69' Σολτάνι), Μάνταλος, Φλίσκας, Γούτας, Σολάρι, Μαρίν (85' Ράνος), Χοσέμι, Βασιλακάκης (85' Εστράδα).

Ηρακλής (Γ. Καραϊσκος-Φ. Γκιζέλης): Κηπουρός, Σαββίδης, Λίμα, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Σιατραβάνης, Κυριάκος (46' Ματσούκας), Μπάμπα (66' Πουρτουλίδης), Μπριλάκης, Ονουάτσι (73' Χιονίδης), Τσιλιανίδης

Γκολ: Μάνταλος (30', 33', Skoda Ξάνθη)-Σιατραβάνης (77', Ηρακλής), Πουρτουλίδης (90', Ηρακλής)

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ανοιχτό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η Skoda Ξάνθη ήταν αυτή που το κατάφερε και μάλιστα σε ένα τρίλεπτο με τον Μάνταλο. Στο 30' Κάλβο εκτέλεσε φάουλ και ο Μάνταλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού για το 1-0.

Στο 33', η Skoda Ξάνθη διπλασίασε τα τέρματά της πάλι με τον Μάνταλο με πλασέ από πάσα του Μαρίν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοσή του και στο 48' από το σουτ του Λίμα η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 77' η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Ο Κοντοδήμος έκανε μια ωραία μπαλιά στον Σιατραβάνη και ο τελευταίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 88' η Skoda Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ με τον Μάνταλο να κάνει το σουτ και τον Κηπουρό να διώχνει την μπάλα.

Τελικά το γκολ το πέτυχε δύο λεπτά αργότερα (90') ο Ηρακλής με τον Πουρτουλίδη ισοφαρίζοντας σε 2-2 και πήρε την μεγάλη πρόκριση για τους "16".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ