ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σκέψεις για αναβολή του τελικού!

Σκέψεις για αναβολή του τελικού!
Πανθεσσαλικό

Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη (10/5) ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, διότι το Πανθεσσαλικό δύσκολα θα είναι έτοιμο. Το σκέφτεται σοβαρά ο Ζήσης Βρύζας.

Οι άνθρωποι του κλιμακίου της ΕΠΟ που βρίσκονται στο Βόλο και εργάζονται όλες αυτές τις μέρες για να είναι έτοιμο για το Πανθεσσαλικό το Σάββατο (6/5, 20:30) για τον τελικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, έκαναν πρόταση στον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου, Ζήση Βρύζα, για αναβολή μερικών ημερών (ως τις 10/5), προκειμένου να γίνουν οι εργασίες που απαιτούνται.

Το κλιμάκιο ζήτησε παράταση για λίγες μέρες, ώστε να μπορέσουν να επιλύσουν τα βασικά προβλήματα που υπάρχουν, ώστε το στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για την διεξαγωγή ενός παιχνιδιού όπως ο τελικός του Κυπέλλου!

Οι κάμερες εξωτερικά ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί (στις υπάρχουσες 12 θα προστεθούν άλλες 13), ενώ γίνεται εγκατάσταση άλλων 25 εσωτερικά του γηπέδου, τις οποίες θα χειρίζεται η αστυνομία σε χώρους που προβλέπει ο νόμος Κοντονη, όπως για παράδειγμα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο.

Το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων και τα σπασμένα καθίσματα είναι επίσης ζητήματα ανοιχτά και δεν έχουν τοποθετηθεί. Δεν συζητάμε καν για τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος σε καμία των περιπτώσεων δεν βρίσκεται στην κατάσταση που όλοι θα ήθελαν, ενώ το Ίντερνετ στο γήπεδο για τους εκπροσώπους του Τύπου προς το παρόν είναι... ανύπαρκτο και θα υπάρξει μια γραμμή αυτές τις ημέρες.

Όπως βλέπετε, τα προβλήματα είναι πολλά και δύσκολα θα μπορέσουν να επιλυθούν μέσα σε ένα διήμερο. Στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα, θα παρθεί η τελική απόφαση από τον Ζήση Βρύζα και τους αρμόδιους φορείς, αλλά είναι πολύ πιθανό ο τελικός να μην γίνει τελικά το Σάββατο και σίγουρα θα πρόκειται για μεγάλο φιάσκο!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ