ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σε θέση μάχης οι ομάδες, ξεκινάει το Κύπελλο!

Σε θέση μάχης οι ομάδες, ξεκινάει το Κύπελλο!
Κύπελλο Ελλάδας

Σήμερα (27/10) ξεκινάει το Κύπελλο Ελλάδας με τους αγώνες για την πρώτη αγωνιστική, ενώ τα ερωτηματικά σχετικά με τα τηλεοπτικά περιμένουν οριστικές απαντήσεις.

Το Κύπελλο Ελλάδας ξεκινάει και οι ομάδες είναι έτοιμες να ριχτούν στη μάχη για την δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Πέντε παιχνίδια γίνονται σήμερα (27/10) και λείπει το μεγάλο ντέρμπι, ενώ δεν αγωνίζεται κάποιο κλαμπ της Super League.

Από 'κει και πέρα, υπάρχει ακόμα το μπάχαλο σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και άπαντες περιμένουν να δοθούν οριστικές απαντήσεις σχετικά με την "στέγη" της διοργάνωσης. Βέβαια, τα παιχνίδια θα γίνουν κανονικά, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει

Η Forthnet/Nova απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, όπου αναφέρεται ότι είναι "σε πλήρη τεχνική και επιχειρησιακή ετοιμότητα για την πραγματοποίηση μεταδόσεων από όλα τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων" και, δη, άμεσα!

Στην Καρδίτσα, η Αναγέννηση υποδέχεται τον Αχαρναϊκό, ενώ στην Ζάκυνθο του Ζαϊρί δοκιμάζεται ο Εργοτέλης. Το Κέρκυρα - Παναχαϊκή είναι δυνατό ματς, ενώ ενδιαφέρον έχει και το Απόλλων Σμύρνης - Παναιγιάλειος στη Ριζούπολη. Τέλος, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται στην έδρα του τον φιλόδοξο Κισσαμικό.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

1ος όμιλος

Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός (17:15, Δημ. Καρδίτσας)

2ος όμιλος

Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Ζάκυνθος - Εργοτέλης (15:00, Δημ. Στάδιο Ζακύνθου)

4ος όμιλος

Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Κέρκυρα - Παναχαϊκή (17:15, ΕΑΚ Κέρκυρας)

5ος όμιλος

Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Απόλλων - Παναιγιάλειος (19:30, Γήπεδο «Γ. Καμάρας»)

6ος όμιλος

Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Καλλιθέα - Λαμία (19:30, Δημ. Καλλιθέας)

8ος όμιλος

Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Πανσερραϊκός - Κισσαμικός (15:00, Δημ. Σερρών)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ